sedat-dmrcn
Katılımcı
İlk Mazdam 380 bin km ..323 modeli sedan lpgli,araçta komple boya var.önden ufak kaza da almış olabilir ama yaşı nedeniyle normal dedi usta kaput değişmiş. Motora baktılar bi usta yüzde 40 ,diğeri 50 dedi. 30-40 bin km gider mi bilmem de dedi bi usta ben yine de ihtiyacım olduğu için 8 bine anlaşıp aldım. Beyaz duman atıyor ilerde sekman ister dediler ..ben şimdi ilk iş ne yapmalıyım.yağ seviyesini kontrol edip 10w 40 Castrol magnetec yağ mı koymak lazım eksiktikçe ? Yağ bakımı için hangi yağ önerirsinz parçasını hava Filtresini falan sanayiden mi netten mi alsam iyi ? İlk olarak yapmam gereken acil şeyler nedir . Triger Zincirli mi kaç yılda değişir ? Triger kaça mal olur buralarda usta bulmak zor bulunca da kazıklanmayalm diyorum yorum alsam iyi olur çok yeniyim tecrübelerinize ihtiyacım var...
radyatör suyunun deposunu bile bulamıyorum) fotoğraf la yardımcı olursanz sevinirm.şuan bakım yapma durumum yok ama bikaç aya olabilir inş.bunlara konan yağ markası nedir?
radyatör suyunun deposunu bile bulamıyorum) fotoğraf la yardımcı olursanz sevinirm.şuan bakım yapma durumum yok ama bikaç aya olabilir inş.bunlara konan yağ markası nedir?