kadir
Kıdemli Üye
Madde 72'ye dikkatEksiğimiz kalmadı, sisteme almış olduğumuz subwooferdan bir tane daha ilave yaptık...
Ekli dosyayı görüntüle 70169
Madde 72'ye dikkatEksiğimiz kalmadı, sisteme almış olduğumuz subwooferdan bir tane daha ilave yaptık...
Ekli dosyayı görüntüle 70169
Madde 72'ye dikkat
O ne ayol, köşeli değirmen taşı mı koydun bagaja
Köşeli değirmen taşı...O ne ayol, köşeli değirmen taşı mı koydun bagaja
Baktırdım ama teypte bir sıkıntı göremediler. Zaten teypten bazen ses geliyor kendi kendine. Ara ara geliyor ara ara gidiyor.Teybin çıkışları yanmış olabilir
Teybin çıkışları yanmış olabilir
Baktırdım ama teypte bir sıkıntı göremediler. Zaten teypten bazen ses geliyor kendi kendine. Ara ara geliyor ara ara gidiyor.
Daha önce burada okumuştum şimdi bulamadım, aynı belirtileri veren sistemin çıkışları yanmış denilmişti.Çıkışlar yansa hiç ses vermez abi.
Arkadaki soket ne durumda? Gevşeklik filan olabilir mi?
Fiyatı yükseltmek için denmiş olabilirDaha önce burada okumuştum şimdi bulamadım, aynı belirtileri veren sistemin çıkışları yanmış denilmişti.
Soketleri kontrol ettiler sıkıntı yok dediler. Bir tane oto elektrikçi hoparlörlerin birinde şasi yapma durumu var dedi. Bu yüzden teyp ara sıra kendini korumaya alır dedi. Yarın ona götüreceğim bakalım sonuç ne olacak?Çıkışlar yansa hiç ses vermez abi.
Arkadaki soket ne durumda? Gevşeklik filan olabilir mi?
Soketleri kontrol ettiler sıkıntı yok dediler. Bir tane oto elektrikçi hoparlörlerin birinde şasi yapma durumu var dedi. Bu yüzden teyp ara sıra kendini korumaya alır dedi. Yarın ona götüreceğim bakalım sonuç ne olacak?
Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Bakalım dediğiniz gibi baksınlar sorun çözülürse buradan da paylaşırım.Hoparlör kabloları soketli şasi yapması düşük ihtimal ama bakmaktan zarar gelmez. Yakın olsaydınız farklı teyple test ederdik.
Fakir gözlerim 16.600 olarak gördü, bu kadar şey bu fiyata iyiymiş derken uyandım.Ses sistemimiz tamamlandı, podları kaldırıp direklere çalışma yaptırdık.
Toplam maliyet 166000 ₺
Ekli dosyayı görüntüle 70748
Ekli dosyayı görüntüle 70749
Bazen uyanmamak istiyor insanFakir gözlerim 16.600 olarak gördü, bu kadar şey bu fiyata iyiymiş derken uyandım.