Bence ne istediğin önemli, binek mi Suv mu gibi
Bir tanıdığımızda asx var açıkcası hoş bir araç ama iç tasarımı olsun sürüşü olsun çok cılız hissettirdi bana , astradada makyajsız 1.6 136 bg olanı birkaç gün kullanma fırsatım oldu araba hakikaten kaçıyor ama ne virajlarda nede frenlemede bana hiç güven vermedi Allaha emanet gidiyor gibi ,mazdadan sonra bu iki araç bana güvensiz geldi açıkcası az bekle yeni civic geliyor lansman fiyatı güzel olabilirValla aynı paraya full paket yeni dizel astra var.Cx3 te indirim yaparlarsa onu zorlatcam olmazsa yeni astra ya da asx.
Bence her şartta Golf e yakın değil, pahalı olması gerekir. Arada çok fark var hocam.Cidden hayret. Mazda premium marka olayını abarttı artık. Yok benzinli motoru turbo olsa golf e yakın fiyatlandırmasını anlayacağım da...
Bence her şartta Golf e yakın değil, pahalı olması gerekir. Arada çok fark var hocam.
Ben fiyat konusuna hiç girmem çünkü mazda ile bağlantılı değil konu. Mazda alacak çoğunluk zaten fiyatını en belirgin kriter olarak koymuyor.Ondan sonra çok fiyat deyip dururuz abi. Bir yandan da Toyota uçuyor. 50. yıl boş corollaları 110bin tl ye falan satıyorlar.
Ben fiyat konusuna hiç girmem çünkü mazda ile bağlantılı değil konu. Mazda alacak çoğunluk zaten fiyatını en belirgin kriter olarak koymuyor.
Aynı donanıma sahip araçlar Mazda yı geçiyor, çünkü ya opsiyonda oluyor ya da ekstra paket satın al diyor. Kaldı ki Mazda'nın bir tık pahalı olması bana göre normal, ama genel olarak bir C segment aracın 150 bin tl nin kapısına dayanması çokm vahimAslında Power Sense konusunda da katılamıyorum. Motion manuel ile rakiplerini kıyaslarsak, ya da manuelleriyle de kıyaslarsak mazdanın fiyatı çok yüksek. Hepsini geçtim velevki Power Sense ile diğer firmaların dolu donanımlarını kıyaslayalım. Tek adaptif hız sabitleyici, adaptif led farlar Mazda'da yok sonuçta. Adaptif hız sabitleyici ve şerit takipi sunup da dizel otomatiğe sahip araçlar neredeyse Mazda'nın benzinli ful donanımıyla aynı fiyat.
Aynı donanıma sahip araçlar Mazda yı geçiyor, çünkü ya opsiyonda oluyor ya da ekstra paket satın al diyor. Kaldı ki Mazda'nın bir tık pahalı olması bana göre normal, ama genel olarak bir C segment aracın 150 bin tl nin kapısına dayanması çokm vahim
Türkiye ye, atıyorum bin araç geliyorsa bu araçları satıyor Mazda. Yazmış olduğun kriterlere bakmadan alacak bin kişi var zaten.Aslında Power Sense konusunda da katılamıyorum. Motion manuel ile rakiplerini kıyaslarsak, ya da manuelleriyle de kıyaslarsak mazdanın fiyatı çok yüksek. Hepsini geçtim velevki Power Sense ile diğer firmaların dolu donanımlarını kıyaslayalım. Tek adaptif hız sabitleyici, adaptif led farlar Mazda'da yok sonuçta. Adaptif hız sabitleyici ve şerit takipi sunup da dizel otomatiğe sahip araçlar neredeyse Mazda'nın benzinli ful donanımıyla aynı fiyat.
Yani kota az olunca fiyatı da kazıklama boyutuna getiriyorlar, pardon premium.Türkiye ye, atıyorum bin araç geliyorsa bu araçları satıyor Mazda. Yazmış olduğun kriterlere bakmadan alacak bin kişi var zaten.
İş karşılaştırma noktasına gelmiyor bile.
Alıcısı olaya o açıdan bakmıyor ki, satılıyor. Tabir bu bakımdan uygun değil, ortam adına kabul etmiyorum. Söz meclisten dışarı olsun.Yani kota az olunca fiyatı da kazıklama boyutuna getiriyorlar, pardon premium.