Daha önce de tartışmıştık abi, zevk, renk, beklenti, istek meseleleri.
Kanım durulsun Mazda'ya dönerim.
Bu yaşta canım yüksek güç istiyor. Ha şu anda benim kerataya turbo ya da supercharger uygun fiyata (5bin tl ye kadar) takılabilse, yakıtı biraz daha az olsa, 6 ileri şanzımanı olsa zaten durmam, taktırırım evladiyelik binmeye devam ederim. Ama motoru verimli değil benim gözümde. O nedenle sky-x gelmeden cık. Servisinden banane, yaşasın özel servis, bilindik ustalar. VW, Skoda'yı zaten sevmiyorum tipini; ama audi premium olmasıyla, seat ise sportif ulaşılabilir fiyatlarıyla öne çıkıyor. DSG desen zaten sıkıntı, ama 150 hp olduktan sonra zevk almak için manuel alınır. Beklenti konfor, kalite değil işte. O kadar güzel tasarımla 11.6 sn de 0-100 hızlanma yapan 110 dan sonra hızlanmak için nazlanan bir araç. Bendeki BL kasaya hiç değinmeyelim zaten 13.1 nedir. Zaten mazdanın tek olumsuz, herkesce kabul edilmiş kusuru aşırı beslemesinin olmamasıydı onu da sky-x ile giderecekler Allahtan.
Mazda 6 ne güne duruyor diyeceksin, fiyat, mtv.. ülkedeki şartlar yüzünden istediğimiz araçlara binemiyoruz gerçi.