Manuel için de güzel değer hocam...Yukarıda değerleri begendiydim,manuelmis yav boşa gitti
Manuel için de güzel değer hocam...Yukarıda değerleri begendiydim,manuelmis yav boşa gitti
Kaba bir hesapla; 11-12 litre eder ki, çok değil maalesef !!100 (24.640lt.)liraya 210 km çok fazla değil mi? Şehir içi
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Otomatik için normal değer.Benim de ortalamam 10,5, ortalama hız 24 km. Bu değerleri kabullenmekten başka çare yok Kış lastiklerini çıkarmadım, bakalım ondan sonra ne olacak......
158 km de 48 lira lpg yakmışım. lpg litresi 1.99 dan kuruş hesabı 30 kuruş. litre hesabı 15.8 litre full klimalı rolantide bile uzunca klimada çalıştı. Yol bilgisayarı 12.1 litre.Ebubekir ortalaman ne alemde ?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan iki sonuç çıkıyor, ya lpg ölçümü sağlam değil ya da, gerçekten yoğun bir trafikte uzun süre kaldın... Yoğun trafikte 16 litreye yakın tüketim bana inandırıcı gelmediği için pompa veya şamandıra kaynaklı ölçüm hatası demek istiyorum.158 km de 48 lira lpg yakmışım. lpg litresi 1.99 dan kuruş hesabı 30 kuruş. litre hesabı 15.8 litre full klimalı rolantide bile uzunca klimada çalıştı. Yol bilgisayarı 12.1 litre.
İstanbul trafiği normal bence Veli abi ortalama hızım 20 km (bende diyom benim mesaj nereye kaybolmuş )Buradan iki sonuç çıkıyor, ya lpg ölçümü sağlam değil ya da, gerçekten yoğun bir trafikte uzun süre kaldın... Yoğun trafikte 16 litreye yakın tüketim bana inandırıcı gelmediği için pompa veya şamandıra kaynaklı ölçüm hatası demek istiyorum.