birazdaha yumusak basarsan gaza duserben de hep 13,6 ve üzeri şükredin
Bire bir ölçüm yaparak yol bilgisayarı ile karşılaştırınca aradaki fark ortaya çıkar veya değerlerin doğruluğu ispatlanmış olur...Selamlar arkadaşlar yakıt tüketimiyle ilgili olarak biraz sıkıntılı bir durum sanırım 12.2 ile 12.1 arası değerler gösteriyor fakat önceden 9.3 gibi deger gösteriyordu bu konuyla ilgili olarak önerisi olan varmı?şimdiden teşekkürler.. (şehir içi ve şehir dışı bu şekilde gösteriyor)
27 tl aldı lıtresı 2.50 tl demek kı 10,8 lıtre gaz almısım 130 km deFulleyip km sıfırlayıp yola çıkıp tekrar fullediginde 130 km yol yapmış oldun, tekrar fullediginde aldığın yakıt kaç lt?
Haftasonu fulledım lpgyı Eski Foca gıt gel yaptım pazartesı de bornovaya gıt gel yaptım toplam gıttıgım km 130 km bı daha fulledım. Aldıgım yakıt 27 tl oldu.(2.50 lt/tl ) totalde 21 kurus yakmıs galıba Yalnız tankım (Tankım 670 capında 18 cm yukseklıgınde 44 lıtrelık ) bıraz yukarda oldugu ıcın halının köselerı çökük kaldı ınsaatcı arkadaslardan strafor xps buldum yarın kesıp tankın yanlarına yerlestırcem halım dümdüz olcak inşallah
27 tl aldı lıtresı 2.50 tl demek kı 10,8 lıtre gaz almısım 130 km de
İlk günler ne hikmetse az yakıyordu kerata simdi lpg takınca standartları yakaladı Aracı lpg stop etmıyorum park ederken benzıne alıyorum benzınde bırakıyorum aracımı ılerde benzın pompası sıkıntı cıkarıyor bızım hondada servıs 750 kagıt aldıGuzu yavaş yavaş normal tüketim değerlerini yakalıyor desene...
11-12-13 ne yaptınız ya kökleye kökleyemi geziyorsunuz
valla ben aracı her park ettıgımde dırek benzıne alıyorum arac ıslansın bıraz lpg pek sevmıyorum ama uzun yolda ıyı oluyorher bi depo lpg de 20-30-40 benzin harca sikinti olmaz
11-12-13 ne yaptınız ya kökleye kökleyemi geziyorsunuz
Yakin zamanda ölçüm yapan var mı? Havalar zamlar derken 30 kurusa yaklastim. Bunu lpgdeki ariza da tetikledi mi herkeste mi var onu merak ediyorum
Krş hesabı yaparak bir sonuca varamayız, kaç litre tüketim yaptığın önemli, o bize fikir verirYakin zamanda ölçüm yapan var mı? Havalar zamlar derken 30 kurusa yaklastim. Bunu lpgdeki ariza da tetikledi mi herkeste mi var onu merak ediyorum
Forumda da paylaşmıştım lpg göstergesinde hata var sürekli 2 yeşil bir sarı ışık yanıp sönüyor. İl dışına çıkamadım. Hazır tatil gelmişken onun da çaresine bakacam. O zaman benim tüketimde anormallik yok 14-15 litre tamamı şehir içi mi ? Burada en ucuz gaz 2.72 buna göre 40 kuruşu buluyor yakıt.Lpgde niye arıza var? Ben 14-15 lt lpgleri görüyorum bu aralar.
Forumda da paylaşmıştım lpg göstergesinde hata var sürekli 2 yeşil bir sarı ışık yanıp sönüyor. İl dışına çıkamadım. Hazır tatil gelmişken onun da çaresine bakacam. O zaman benim tüketimde anormallik yok 14-15 litre tamamı şehir içi mi ? Burada en ucuz gaz 2.72 buna göre 40 kuruşu buluyor yakıt.
istanbulda bi sikinti var milletin benzinde yaktigini istanbulda lpgde yakiyoruzEn son LPG de 24 Kuruş ( ağırlıklı şehir dışı ), benzinde ise 34 Kuruş gördüm. Özellikle benzindeki 34 Kuruşu görünce şok oldum. Bu kullanımlarda tamamen CC devredeydi. Demekki sabit ve sakin kullanımlarda bizim araçlar yakmıyor