baslangic bitis arasi kac kmArkadaşlar dün yeni aracımla deneme yaptım. 2010 model otomatik. İzmir bornova-torbalı arasında kullandım otobanda. 90-100 arası hız ile 5.5lt 100 km de verisine ulaştım. Fazla basmayınca yakmıyormuş araba.Ekli dosyayı görüntüle 13654
Daha altını görmek zor olur.Manüel hiç kullanmadım. Denemeli. Yakıtın daha da düşeceğine eminim.
Dağ bayır yoksa ancak görebiliriz o değerleriBen 6'nın altını hiç göremedim. Onu da çok uzun yolda 90 a sabitleyerek görebildim. Yılda bir kez 6'yı görmem dışında 7-7.5 altını hiç göremiyorum.
Ben bile 6.5 lt altına dusuremedim Şafak Hocam. Sen nasıl bu değerleri yakaladin şaşırdım valla. Satmasamiydik acabaArkadaşlar dün yeni aracımla deneme yaptım. 2010 model otomatik. İzmir bornova-torbalı arasında kullandım otobanda. 90-100 arası hız ile 5.5lt 100 km de verisine ulaştım. Fazla basmayınca yakmıyormuş araba.Ekli dosyayı görüntüle 13654
Belki araba dizel de haberiniz yokArkadaşlar sıkı durun bornova ödemiş arası 110 km bildiğiniz şehirler arası yol gibi de değil. Trafik yoğun. Yalnız 90-100 arası hızla gittim. Araba yüksüz tek kişi. Agresif kullanmadım. Ortalama 5.7 lt yaktı. Fotoğrafını da koyuyorum şimdi.Ekli dosyayı görüntüle 13657
Dizelin otomatiği varsa doğrudurBelki araba dizel de haberiniz yok
Belki o da var, haberimiz yok...Dizelin otomatiği varsa doğrudur
Kuruş hesabı seni yanıltır. Tüketim değerlerini litre olarak hesaplamak en doğrusu olur.domostos sordum,
LPG ye dün 20 Krş indirim gelmiş biraz daha düşecektir tabiki
Devir olarak 2300-2800 arasındaki veriler.. hoyratça kullansaydım artardı elbet,
nazar değmesin tabi
Manuel mi aracınız?Benim ki benzinde sehirici 8.4 yakio tupde 10.2 izmir icinde 100 tllik tup kullaniorum bitince 100 tl lik benzin kullaniorum sira sira
Otomatik.Manuel mi aracınız?