Başka bir şeyler yoksa, içine siniyorsa fiyat son derece makul...Teşekkür ederim cevabınız için. Mazda piyasasını çok iyi bilmiyorum. En son 54 e anlaştık gibi. Fiyat nasıl acaba
Başka bir şeyler yoksa, içine siniyorsa fiyat son derece makul...Teşekkür ederim cevabınız için. Mazda piyasasını çok iyi bilmiyorum. En son 54 e anlaştık gibi. Fiyat nasıl acaba
Değişim zaten yapılmış Bülent, yani masrafı Zekeriya hocam'a kalacak değil. Sadece; bu işlem yapılmış sorun oluşturur mu? diye soruyor...Supap değişim maliyeti ortalama 2 bin tl zaten, araçta başka bir şey yoksa bu fiyata Mirai kaçmaz
Adapazarı'nda daha önce yetkili servis ve satış yapan Bülbüller isimli iş yeri var. Büyük ihtimalle servis işine özel olarak devam ediyorlardır. Kafanızın rahat etmesi açısından oraya gösterebilirsin hocam. Orası olmazsa, Adapazarı'nda Mazda'dan anlayan mutlaka iyi bir kaç usta vardır. Daha da olmadı, Kocaeli Haldız Yetkili Servis'ten yardım alabilirsin.Subap değişimi 58000 km de yapılmış. Araç şimdi 65000 de. Teknik olarak nasıl bir işlem yapıldığını bilmediğim için sonra başıma bir iş açar mı diye düşünüyorum. Motor kapağının açılması, bi yerler taşlanıyor İnternetten okuduğum. Motora zarar verecek bir işlem olmuş mudur diye merak ediyorum. Araçta bir çamurluk değişmiş, bir çamurluk boyalı 2900 tl hasar kaydı var. 54000 tl de anlaştık. Tabi ben bu mevzuyu kafamda netleştirmek istiyorum. Mazda dan vazgeçip başka bir araba bakamıyorum Daha kullanmadan hastası olduk
Teşekkür ederim ilginize. Araç Elazığ da. Subap başlıklarını çelik taktırdım dedi arkadaş.Arıza ışığı yanmıyormuşAdapazarı'nda daha önce yetkili servis ve satış yapan Bülbüller isimli iş yeri var. Büyük ihtimalle servis işine özel olarak devam ediyorlardır. Kafanızın rahat etmesi açısından oraya gösterebilirsin hocam. Orası olmazsa, Adapazarı'nda Mazda'dan anlayan mutlaka iyi bir kaç usta vardır. Daha da olmadı, Kocaeli Haldız Yetkili Servis'ten yardım alabilirsin.
Bunlar işin teknik kısmı, fakat yapılan işlem yani üst kapak ve sübap değişimi korkulacak bir şey değil, her motor ustası bu işlemi rahatlıkla yapabiliyor, zaten araç 7 bin kilometredir yenilenen subaplar ile kullanılmakta. Bilmediğiniz için tereddüt etmen gayet normal ama içiniz rahat olsun, ya nasip diyerek bu işe girebilirsin.
Senin dikkat edeceğin şeyler ise; motor soğukken rahat ilk çalıştırmayı yapıyor mu? ısındıktan sonra rölanti stabil olarak yerine oturuyor mu? Vites geçişlerinde sorun var mı? LPG de özellikle alt devirlerde tekleme veya cansızlık var mı? Benzin ve lpg ile ayrı ayrı test yap, performans olarak arada bariz hissedilir fark var mı? Motor arıza ışığı yanıyor mu?
Hakkında şimdiden hayırlısı.
Beyaz renk, sahibi İmam olan araç mı bu? Elazığ da yetkili servis var, oraya da gösterebilirsin hocam.Teşekkür ederim ilginize. Araç Elazığ da. Subap başlıklarını çelik taktırdım dedi arkadaş.Arıza ışığı yanmıyormuş
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılır eskisinden iyi olurEvet arkadaşlar 70 bin deki silindir 1 arıza nedeni ile rem otoya geçen hafta aracımı götürmüştüm çekiş de çok az düşüş ve ilk çalıştırmada hafif titreme vardı. Arızanın bilindiği üzere sübap dan olduğu ortaya çıktı. Hiç beklemiyordum bugün aracımı sübap değişimi için cem bey ve ekibine teslim ettim.
bence hiçbir faydası yok, sök atBu yaglama sistemi diye bir sey var lpg takarken taktılar ucuz bişeydi şu durumu görünce söküp atayım diyom sizce !
Verdiğin paraya yazık, her zaman söylerim, göz boyayıp üç beş yüz lira fazla almak için icat edilmiş zımbırtıdır kendileri, gözünün yaşına bakma, sök at...Bu yaglama sistemi diye bir sey var lpg takarken taktılar ucuz bişeydi şu durumu görünce söküp atayım diyom sizce !
2010 model Mazda 3 aracımda titreme olunca servise götürdüm ve sübapların değişmesi gerektiğini söylediler. araç 140000km de 70000 kmde Prins marka lpg takıldı.Bu kadar kısa zamanda sübapların bozulması çok can sıkıcı. Servis sübapların değişimi için 3000-3500Tl arası fiyat söyledi.. Ankarada bu işi yapan işinin ehli biri var mı? bir kaç ustaya sordum nerdeyse yarı yarıya fiyat verdiler ama güvenemedim. sizin tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı?