doğru hatırlamışım demekBen yazarken sen yollamışsın bülent evet denizlide bayrak oto servisimin adı
Tapatalk
doğru hatırlamışım demekBen yazarken sen yollamışsın bülent evet denizlide bayrak oto servisimin adı
Tapatalk
doğru hatırlamışım demek
Teşekkürler hızlı cevaplar için Öncelikle Veli Bey'le iletişime geçip sonra Bayrak otoya gidilecek en kısa zamanda.
Aracın tamir süresi kaç gün sürmüştü ?
Teşekkürler hızlı cevaplar için Öncelikle Veli Bey'le iletişime geçip sonra Bayrak otoya gidilecek en kısa zamanda.
Evet senin olay epey bir yer etmişti kafamda sonrasında Veli abi de oraya tekrar gittiğinde güzel şeylerden bahsetmişti aklımda kaldı. Rica ederim, geçmiş olsun
Serkan Bey sizin referansınızla haftaya Bayrak Otodayız. Daha önce yazdınız mı hatırlayamadım çelik sübapların markası nedir? Bi kaç tane marka varmış sanırım hangisini tavsiye edersiniz?
Aynen dediklerin doğru veli abi arabamı güvenerek kafam rahat bırakıyorum her zamanda iyi fiyat-iyi hizmet aldığım kişilerdir kendileriBayrak Oto'nun sahibi Osman abi, gerçi Serkan daha iyi bilir... Harika bir kişilik, ustalığına laf söylemek imkansız gibi bir şey çünki 1988 yılından beri Mazda ile Nissan'ın neredeyse kitabını yazacak kadar olmuş... Oğlu Mahmut desen zaten çekirdekten yetişme oluyor normal olarak... Bir Mazda sahibi daha nasıl usta/servis/esnaflık beklesin ki?
Subap ve yataklarının çelik takılamadığı söylenmişti sanki.2.si subap ve yataklarının yakıt tasarrufu için magnezyum alaşımlı takıldığı söyleniyor.O zaman çelik subap ve yatağı takıldıktan sonra yakıt değerlerinin artması gerekir.Yakıt değerleriniz değiştimi,aynımı?
Kafamı karıştıran bir soru da 2.nesil mazda 3 ile 3.nesil mazda3 ün subap ve yatakları farklı mı?
Süper,dizel almaya gerek yok o zaman,senede en az 20 bin km yapıyorum. hemen hesabı yaptım bedavaya binmiş oluyorum arabayaSkyactiv'lere de Lpg takılabiliyor hocam ama maliyet biraz fazla fakat bana göre o maliyete değer... 6-7 bin yeni Türkiye lirasına takıldığını duymuştum ve doğrudan benzin enjektörlerine lpg verilerek püskürtme yapılıyor yani yakıt kaybı ve güç kaybı olmuyor...
60-70 bin liraya o aracı alıp, uzun vadeli kullanacaksam ben mutlaka lpg olayına girerdim... Düşünsenize 6 litre lpg yaktığını guzunun... 12 kuruş !!
Aynen öyle ömürlük diye bir kavram yok , yanlız şöyle birşey var benim sübaplar lpgde 75bin km dayandı , çelik sübaplarda en az 100bin km dayanır gözüyle bakılıyor belkide 100binde oda eriyecek bilinmez artık ama o kadar kmde en az 10-15bin tl avantaj sağlayan birşey için 1000 tl hiçbirşey , o yüzden kafaya çok takılacak birşey değil bence
Tapatalk
Bence de hiç bir şey değil ama gelde bunu yurdum insanına anlat...