HakanEMRE
Aktif
Fotoğraf daha geniş açıdan olursa fikir yazan olabilir. Bu fotodan o bölgenin neresi olduğunu Mazda 3 sahipleri bile zor tahmin eder diye düşünüyorum
O boruyu peçete ile silermisin ?Sıcak ve soğuk ölçümlerinde atf yağı eksilmemiş. Hep üst seviyede çıktı. Rengi açık kahverengi gibi. Kafamdaki tek soru yağın nereden tahliye olduğu. Yağ çubuğunun plastik başındaki kanaldan çıkmıyor. Boru temiz çünkü. Fikri olan var mı?
Hatırladığım kadarıyla; Borunun uç kısmı çentikli/kanallı gibiydi ve ben o kanalı kapatacak şekilde çubuğu takıyordum.Yanda kanal yokmuydu sende ?
2 gündür yorgan döşek yatıyorum. Bakamadım foruma.Öğlen inip silerim boruyu. Foto cekerim tekrardan.O boruyu peçete ile silermisin ?
Tapadaki tahliye kanalından yağ atmış gibi görünüyor. Borunun hemen altındaki elektrik kablo muhafazası da yağ olmuş zira.Sıcak ve soğuk ölçümlerinde atf yağı eksilmemiş. Hep üst seviyede çıktı. Rengi açık kahverengi gibi. Kafamdaki tek soru yağın nereden tahliye olduğu. Yağ çubuğunun plastik başındaki kanaldan çıkmıyor. Boru temiz çünkü. Fikri olan var mı?
Cubukdan aşağı iniyor , hatta cubukdaki kanalı aküye doğru çevir o tarafda yağ oluyor.2 gündür yorgan döşek yatıyorum. Bakamadım foruma.Öğlen inip silerim boruyu. Foto cekerim tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peçeteyle sildim hiç yağ gibi değildi. Kurumuş siyah toz gibiydi. İyice temizledim boruyu.