infiniteblack
Aktif
Tamir gaz basma vs malesef denizlide yok , bugün dikkatimi çeken menteşe kısımlarından hafif gıcırdama geliyor yağlamak lazım onunda etkisi var muhtemeleb birde dediğim gibi kilit yayınıda kısaltmadım belki bunları yaprsam çözüme ulaşır veya aldığım yere gidip 470likle değiştirebilirim ,bakalım sizinki gibi deneme yanılmayla hallederiz umarımAldığınız amortisörlerde sorun var bence daha iyi marka ile değiştirin. Çünkü 470 lik bile fazla zorlamıyor. Sonda salınım yapması amortisörün kalitesinden kaynaklı. Amortisör tamiri ve satışı yapan yerde orjinallerin içinde son noktasınta stoper olduğunu, sona yaklaşınca yavaşlayarak durdurduğu için salınım yapmadığını söyledi. Ben orijinal amortisörleri 470 newtona basınç arttırarak yükselttirdim. Satanların elindeki 470 newtonluğu makineye bağlayıp ölçtüğümüzde 520 newton çıktı ve sonda salınım yapıyordu. Muhtemelen sizinki de öyledir. 400 yazıyordur ama 500 civarı olabilir.
Orjinal amortisörlerinize gaz bastırıp yükselttirme şansınız yok ise VW Boranın orjinal amortisörlerini kullanabilirsiniz. 470 lik ve aynı boyda. Orjinal olduğu için onun da son kademesinde stoper var.
tapatalk by zenfone2