(Bence) o fiyatın onda birine yapacak usta çoktur bu ülkede...İzmir yeni mazda ile görüştüm. İnceleme yapıldıktan sonra yarı yarıya karşılıyormuş sanırım. Ama 6bin TL dedi. 3000tl değmez. Kalsın öyle gerekirse. Bir zararı yok
(Bence) o fiyatın onda birine yapacak usta çoktur bu ülkede...İzmir yeni mazda ile görüştüm. İnceleme yapıldıktan sonra yarı yarıya karşılıyormuş sanırım. Ama 6bin TL dedi. 3000tl değmez. Kalsın öyle gerekirse. Bir zararı yok
Görüntü; sosyal medya çöplüğünden alınmıştır, konsol açılması olanların bu duruma düşmemeleri adına son derece dikkatli ve temkinli olmalarını tavsiye ediyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 45754
Bence hoş olmuş daha fazla açılmazsa bu haliyle gayet yeterli . Elinize sağlık...Mükemmel bir çözüm değil ama alternatif olsun diye paylaşıyorum.. Yapıştırma işlemleri işe yaramadı. Açıklık da led şerit vb. araçların kapatamayacağı hale gelince; normalde araç dışında cam çevresinde kullanılan nikelaj şeridi o bölgede kullandım, uçlarını uygun şekilde keserek. Tip olarak bu model uygun gibi geldi bana. 1 metre yetiyor. 7,5 TL idi fiyatı. Amerika'yı yeniden keşfetmedim, çok uzatmıyım lafı
Ekli dosyayı görüntüle 46749
Ekli dosyayı görüntüle 46750
Ekli dosyayı görüntüle 46751
Ekli dosyayı görüntüle 46752
Kişisel olarak iletebilirsiniz, konunun tamamını okuduysanız eğer, sorunun safahatı hakkında kendinize yol haritası çıkarabilirsiniz...Arkadaşlar benim ararcimdada var bu kronik bir sorunmuş bunu bazı servisler değiştiriyormuş konsülü ben Ankaradayım servisle konuştum değiştiremeyiz dediler bence bu konuyu mazda türkiye ye iletmek lazım .
Normalde bunu açıkça söylerdim ama yetkili kişi “her aracı farklı ele alıyoruz. İndirim yapılıp yapılmayacağı, yapılacaksa ne kadar yapılacağı konusunda elimizdeki verileri değerlendiriyoruz. O yüzden lütfen paylaşmayın” diye rica etti.
Yani kısacası araba ne kadar yetkili servise gelmişse o kadar indirim yapıyorlar.
Servis önemli değil. Fotoğraflar kusurlar incelendikten sonra İndirime merkez karar veriyor. Herhangi yetkili servise gidebilirsiniz.
Öyle bir açılıyorki o küçücük açıklık zamanla.Bu olay çok fazla abartılıyor sanki. Ben o kısma özellikle bakmadıktan sonra dikkatimi çekmiyor hiç
yabancı ülkelerde, Mazda sahipleri, her daim servise gidiyor, ülkemizde de, servisten başka yere gitmemiş olunsa ücretsiz değişim yapılırdı diye tahmin ediyorum...Yabancı ülkelerde ücretsiz değiştiriyorlar.
Arkadaşlar benim ararcimdada var bu kronik bir sorunmuş bunu bazı servisler değiştiriyormuş konsülü ben Ankaradayım servisle konuştum değiştiremeyiz dediler bence bu konuyu mazda türkiye ye iletmek lazım .
Dava açalım, hepimiz imzalayalımDün Herter de göğüs açılma problemi için kayıt artırmaya gittim. Servis danışmanı yüzde 40 gibi bir maliyete katlanmam gerekebilecegini söyledi. Ben de kendisine normalde hiç para ödemeden değişmesi gerektiğini düşündüğümü gelen cevaba göre dava acacagimi bunun için de önce müracaat etmem gerektiğini söyledim. Danışman kendisinin de M3 sahibi olduğunu ondaki araçta olmadığını, kullanıcı hatası olabileceğini söyledi. Bu kadar kişi konsolun o bölümüne ne yapmış olabilir diyince cevap vermedi. Baştan itibaren olan durumu kabullenmeyen bir tavırları var. Kendisine yapış yapış olan ve parlayan konsollar da olduğunu söyleyince bunun da kullanıcı hatası olabileceğini söyledi. Gelen cevabı yazılı olarak istediğimi bununla dava acacagimi söylediğimde ise yazılı evrak vermeyiz şeklinde cevap aldım. Sorun değil sizi de dava ederim dedim. İşin özü şu 2012 model 2013 aralık trafik çıkışlı 6 yıllık aracta böyle bir soruna sahip çıkmayı bırakın , sizin hakkınızı savunmak bir yana hakınızdan eden bir anlayış var.
Aracım 57.000 km de ve 22 binden beri bende. Aracımı elimden geldiğince titiz kullanırım. Mazda 3 motor şanzıman yol tutuş ve bir çok özelliğiyle çok üstün evet ama eriyen açılan ön konsol, konusu açıldı mı bilmiyorum ama çabuk rengi dökülen direksiyon derisi ve kromaji atan direksiyon logosu vb. yonleriyle zayıf. Servise 57 binde beyazlamaya başlayan deri direksiyonu da gösterdim, bu da kullanıcı hatası dediler daha önce 0 km alıp 100000 km kullandığım 2011 focusu sattigimda direksiyon derisi ilk günkü gibiyken çok dikkat etmeme rağmen beğenerek kullandığım M3 de aracı bilmesem km düşürülmüş gibi duruyor
Herterden gelecek cevaba göre hareket edeceğim, paylaşmak istedim
Arabam servis dışına hiç çıkmadı. Full servis bakımlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birlik olamadık ki, çoğu yapıştırıp arabayı sattı, başka ülke olsa hakkını yasal yollarla bile aramıştı, ne yazık ki burada herkes başının çaresine bakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dava açalım, hepimiz imzalayalım
sizin için büyük avantaj, emsal örnekleri göstererek ücretsiz değişim talebinde ısrarcı olabilirsin.Arabam servis dışına hiç çıkmadı. Full servis bakımlı.
Konsol yukarı kalkmak için direndiginden ekran ön camda kasma yaptı deneyeceklerin bilgisine
Sorunu kaynağından çözmek için degisimden başka seçenek yok diye düşünüyorumSorunu kaynağında çözmek yerine sonuç kısmına çözüm bulmaya çalıştığınız için ekranın pleksi camını kırıp çatlatma ile sonuçlanabilir durum. Oradaki tırnağın görevi oranın kabarmasını önlemek değil. Ekranın tutunması için destek tırnağı. Tekrar kabaracağı zaman şanslıysanız yapıştırıcı yerinden kurtulup ekranı serbest bırakır ve tekrar açılır. Yapıştırıcının iyi tutunup parçayı bırakmaması şanssızlığınız olur. Ekran camını kırıp son noktaya kadar esnedikten sonra yerinden kurtulabilir.
Konu içerisinde Ankara'da yapan yer var diye okuduğumu hatırlıyorum...Sorunu kaynağından çözmek için degisimden başka seçenek yok diye düşünüyorum