@faroz_52 Aslında bu sorunu direkt olarak biz değil de Mazda Türkiye iletmeli sizin verdiğiniz örnekte de işleyiş böyle, fakat Mazda Türkiye bu konuda oldukça ilgisiz. Ben yine de japonyaya yazdım mailimi aldıklarına dair cevap gönderdiler ama sorun ile ilgili bir geri dönüş olmadı henüz.
@Oğuzhan Bülten ile ilgili aykut yazı yazmış, böyle bir bültenin Türkiyede olmadığı dolayısı ile herhangi bir müdahale olmayacağı yönünde cevap gelmiş Mazda Türkiyeden dolayısı ile bülteni servise götürdüğümüzde onlar mazda Türkiyeye soracaklar onlarda böyle bir bülten Türkiyede geçerli değil diyecek. Aslında bizim en büyük sorunumuz Mazda Türkiyenin ta kendisi. Daha öncede belirttiğim gibi japonyanın bu konudan haberdar olmadığını düşünüyorum. Mazda Türkiye de japonya ile iletişimi sağlayan bir personel mutlaka vardır. Mazdanın yapması gereken bizden gelen talepler doğrultusunda bizim şu kadar müşterimiz var sorunları bu daha öncede Amerikada bu konu ile ilgili servisler tarafından ücretsiz bir uygulama yapılmış yapılacak işlemin bildirilmesi gibi bir mail atılması lazım. Ama burası Türkiye burada tüketici hakkı diye birşey yok malesef.
@infiniteblack bende sorunun bizdeki seride olduğunu düşünüyorum ama bizim düşünmemiz yetmiyor ne yazık ki. Mazda Türkiyenin düşünmesi lazım,Markayı Türkiye pazarında bitirmek için elinde geleni yapıyorlar. İnanın biz onlardan daha çok savunuyoruzdur markayı...