- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu forumu seviyorum...
Bende seviyorum ve m3 alınca da forumla sanırım aşk yaşamaya başlarımBu forumu seviyorum...
fiyat ne degil takribi dir
şimdi sübop takımı 200 sübop lastigi 50 silindir conta 100 motor yagı gastrol 5x30 100 yag filitresi 10 antifiriz 30 rektefiyeci işçiligi en az yuvalar dahilinde 300 diyelim rakam ne çıktı 790 ustanız 210 lira el emegi işçilik alıcak sanırım başka bir iş çıkmaz ise ufak bir eksta daha çıksa kayış termostat buji hava filitresi gibi ustaya para kalmıcak artık hesabını siz yapın ...
sayende [member=9]domestos[/member] veli abim bende seviyorumBu forumu seviyorum...
Geçici bir sorun düzelecektir Bizimle ilgili teknik bir şey yok şuan. Düzelmez ise bildiriniz.sayende [member=9]domestos[/member] veli abim bende seviyorum
birde abi tapatalktan giremiyorum hala ,varmı bir bilgin?
sayende [member=9]domestos[/member] veli abim bende seviyorum
birde abi tapatalktan giremiyorum hala ,varmı bir bilgin?
Geçici bir sorun düzelecektir Bizimle ilgili teknik bir şey yok şuan. Düzelmez ise bildiriniz.
Biz vesile oluyoruz o kadar... Allah herkese kazasız belasız günler nasip etsin...
Aynen öyle abi ,bi nevi motoru bu ızdıraptan kurtarmış olacağım inşallahHadi hayırlısı... Allah kurtarsın mı diyelim, bilemedim...
Hayırlı olsun tez vakitte kavuşun mutlu olun
Abinizi de foruma kazandırmalısınızAbim mazda servisonde calisti 10 sene oto elektrikcidir kendisi sorununu ona soyledim direk atesleme bobini ni degistirsin dedi . birde tup takildiktan sonra olduysa kesin ondandir ve orjinaliyle degistirsin dedi
Abim mazda servisonde calisti 10 sene oto elektrikcidir kendisi sorununu ona soyledim direk atesleme bobini ni degistirsin dedi . birde tup takildiktan sonra olduysa kesin ondandir ve orjinaliyle degistirsin dedi
Bobinler kontrol edildi yerleri falan değiştirildi ama arıza kodu yine aynı silindirden olduğu için bobini eledik bobinden değil arıza
Tapatalk