infiniteblack
Aktif
anladım abim hayırlısı olsun umarım basit bablo işidir hal olur ..
İnşallah öyledir , yoksa baya bi uğraşacağım heralde ...
Tapatalk
anladım abim hayırlısı olsun umarım basit bablo işidir hal olur ..
Merhaba. Benim mazda 3 (2004) de bir kaç gündür motor arıza ışığı yanıyor. Daha önce de bir kaç defa yaptı serviste bilgisayar ile hafıza temizlediler ve söndü. Hiçbir arızası da yok dedilerama sürekli tekrarlaması pek mantıklı gelmiyor bana. Bu arada aracım lpg li ve 50 bin km oldu acaba bujiler de mi sorun var diye düşünmeye başladım
İlk takıldığında yansa anlarım ama 3 yıl sonra yanıyorsa başka bir şey aramak lazım ama lpg ayarı yaptırmakta mantıklı. Gerçi her 10bin de lpg bakımı kesin yaptırırım
İlk takıldığında yansa anlarım ama 3 yıl sonra yanıyorsa başka bir şey aramak lazım ama lpg ayarı yaptırmakta mantıklı. Gerçi her 10bin de lpg bakımı kesin yaptırırım
Sübap sorunu olduğunu nasıl anladılar peki bilgisayardaki arıza kodu ne olarak çıktı? Birde kompresyonuna bakıptamı söylediler onu merak ettim eğer kompresyonuna bakmadan söyledilerse dedikleri hiçbirşeyi yaptırma önce kompresyonunu ölçsünler eğer değerler düşükse ondan sonra açtır motoruBugün servise götürdüm arıza ışığını sildirmek için. Subap sorunu başlamış dediler. Stop etme yoktu ama biraz sarsıntı oluyordu arada bir ve çekiş kötüleleşmiş gibiydi zaten çekişi berbattır ya neyse. Subap taşlatırsak 1300 değiştirirsek 2000 e yaparız dediler. Taşlatmayı tavsiye etti usta. Sizce fiyat uygun mu? Sorun daha başlangıç aşamasında stop etme de olmadığı için bir yıl daha idare edermi acaba diye düiünüyorum. Bu arada çelik subap olayının pek bir artısı yok dediler onu taktırsanda yine bir süre sonra arıza yapacağını söylediler.
Sağolasın oğuzhanYapılır eskisi gibi olur sıkmayın canınızı
hatta eskisinden daha saglam olur sıkıntı yapmayın kendinize hal olucak işler ..
fiyat ne degil takribi dirSağolasın ustacım , sana danışmak istediğim bir konu var bu işin tutarı nedir ? Ben iki yerden fiyat aldım birincisi benim eski ustam yıllardan beri tanırım o bana 1000 tl fiyat verdi çelik sübap, gaydı , japon malı komple conta seti işçilik falan herşey dahil , diğer fiyat aldığım kişi kompresyon testini taptırdığım mazda yetkili servisin ustası genç bir arkadaş o yaklaşık 1700-1800 gibi bir rakam verdi kafam karıştı eski ustamada güvenirim ama dikkat etmem gereken bir malzeme varmı ?
Tapatalk