MutluTEKİR
Aktif
ELine2 çok iyi lastik de çok pahalı meret ya. Nokian Line 200 küsüre bulunabilir, ContiPremiumContact5 de 220 küsüre.
290 civarı fiyat çok pahalı.
Şarap benim işimAbdüllatif Şener'in çok güzel bir sözü vardır; "şarap içmesek de, kültürünü biliriz" diye...
n11 de 340 tl 205 55 16 cok pahalı namussuzELine2 çok iyi lastik de çok pahalı meret ya. Nokian Line 200 küsüre bulunabilir, ContiPremiumContact5 de 220 küsüre.
İnceden iyi giydiriyosun abiAbdüllatif Şener'in çok güzel bir sözü vardır; "şarap içmesek de, kültürünü biliriz" diye...
Fiyatlar ne artmış öyle. İyi ki zamanında aldım yazlıkları.Şarap benim işim
n11 de 340 tl 205 55 16 cok pahalı namussuz
goodyearım benım canım ya 230 tl. 230 verıon B-A 68 desıbel oluyorsun. A-A 68 db olmak ıcın 100 tl daha verıcen
Ne kadar ekmek o kadar köfte
İnceden iyi giydiriyosun abi
Şarap benim işim
Ben brıdgestos turaza er300 den falkene gectım ıkısı de aynı bı fark yok. Ikısınde de lastık ugultusu vardı. Suankı goodyearı ılk kez kullandım memnum Pirellı de kullandım o cok ugultu yapıyordu. Ama bu nokıan ıyımıs onu da denıcem belkı goodyeardan az ugultu yapıyordurMichelin crossclimate 4 mevsim var şuan kullandığım güzel bi sıkıntı görmedim, yazlık olarak bridgestone ecopia kullanmıştım kuru asfalt zeminde muhteşem bi frenleme var ama ıslak zeminde biraz sıkıntili ama o da güzel şimdi fiyatlarına baktımda uçmuş fiyatlar suan kullandığıminda disleri erimeye basladi cok yol yaptı.Simdi yazlık falken almayı düşünüyorum kullanan kişiler memnun ama ısındıktan sonra diyolar.
Ayenn oyle benımler 2 yıl oldu sertlestı lastık bakıom ustatGood Year 2. yıldan sonra sertleşmeye başlıyor ,sorun yok ben zaten 2 yılda bir değiştiriyorum dersen sorun yok
Valla hocam continentali Türkiye haritası olayindan sonra sildim.Aslinda petlasda iyi markada sonradan sertleşiyor 2 yılda bi değiştirmek gerekiyo hem Türk markası uçaklarımizda dahil kullanılıyo ama işte 2 yılda değiştirmekte koyar insana.Falken de su yönden istiyorum Türkiyede uretiliyo japon marka hemde uygun fiyatlı dayanıklı diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin abilerim arkadaşlarım.İş aracıma daha önce yaz ve kış lastiği olarak Michelin, Dunlop, Hankook, Bridgestone
kullandık. Günde en az 150 km en fazla 350 km yapan biri olarak bana kulak verin dostlarım. Şu anda Continental Winter Contact TS860 195/65/15 95T XL aldık. Bugün sağnak yağmurda viraj olsun, frenleme olsun müthiş performans sergiledi. Bazen aa biz kış lastiğini takmışmıydık diyorum. Çok sessiz ( diğer kullandığım markalara nazaran ) kar performansını denemeye fırsat olmadı.
WinterContact™ TS 860: Maksimum Fren Performansı
Valla hocam continentali o türkiye haritasi olayından sonra sildim
Peki hocam falken kullanmış biri olarak uğultu harici nasıldı?Ben brıdgestos turaza er300 den falkene gectım ıkısı de aynı bı fark yok. Ikısınde de lastık ugultusu vardı. Suankı goodyearı ılk kez kullandım memnum Pirellı de kullandım o cok ugultu yapıyordu. Ama bu nokıan ıyımıs onu da denıcem belkı goodyeardan az ugultu yapıyordur
Doğru diyon da hocam bunları biz sonuçta dolar üzeri alıyoruz yurdumun parası yurdumda kalsın dolar düştükten sonra dunlopda alınır sıkıntı yok yaniMantıklı düşünün derim... Kolayı sokaklara döküp, fabrikasını açtığımız gibi yarın öbür gün fabrika kurun diye arsa veririz...
Bridgestone= FAlken ben bı fark gormedım ıkısını de almam sert cunku. ama brıgeston alıcagıma falken alırım daha ucuz. Bana sessız konforlu pamuk gıbı lastık lazım Yokohoma da cok pahalıymıs 55 desıbel advan sportPeki hocam falken kullanmış biri olarak uğultu harici nasıldı?
Ayenn oyle benımler 2 yıl oldu sertlestı lastık bakıom ustat
Mıchelın 205/55 R16 91 V Prımacy 4 - n11.com
bu michelin lastikler bende var pek beğenmedim kardesim bilgin olsun. nokian varken başka lastik bakma dinle sen beniAyenn oyle benımler 2 yıl oldu sertlestı lastık bakıom ustat
Mıchelın 205/55 R16 91 V Prımacy 4 - n11.com
Nokıan daha guzel lastık taban desenı de en cok onu sevdımbu michelin lastikler bende var pek beğenmedim kardesim bilgin olsun. nokian varken başka lastik bakma dinle sen beni