bilalkip
Aktif
Özgür cevap vermiş benim yerime. Çelik sübablarda dahil ve 1 yıl yol yardımı.Her sey dahil rot balans takma sokme ve her 10 bin rutin bakim ve lastiklere hidrojen hava basma
Özgür cevap vermiş benim yerime. Çelik sübablarda dahil ve 1 yıl yol yardımı.Her sey dahil rot balans takma sokme ve her 10 bin rutin bakim ve lastiklere hidrojen hava basma
çelik ????Özgür cevap vermiş benim yerime. Çelik sübablarda dahil ve 1 yıl yol yardımı.
Ya şu lastik sübabı yok mu o işte.çelik ????
sende sensör yokmu nasıl çelik çaktılarYa şu lastik sübabı yok mu o işte.
Yaw hidrojen nitrojen ne fark eder Anladınız siz onuÖzgür lastiklere hidrojen bassan yolda patlar. Nitrojen olmasın o.
Hidrojen basınca lastik sesleri inceliyormuş, güzel oluyor. Sen ondan bastır kardeş.Yaw hidrojen nitrojen ne fark eder Anladınız siz onu
BM'lere uygun sadece pilot sport var (18'lik). Onun da ses düzeyi 71 dB (orta seviye)Lastik dedin mi, Michelin akla gelir. Gerisi hikaye reis.
Michelin bu işin Mersedes Maybachi yani.
Hatta bi söz vardır:
Michelin ve diğerleri !
Aşk 3 üç harflidir: Miş-he-lin !
Kadına etek, Erkeğe Michel!
Michelin ile Yol Sesini Unut !
Mecnun Bilseydi Michelin Sevgisini, Sever miydi Hiç Leyla Zillisini !
Michelin ile gazı Unut, Yakıt tasarrufu demek Michelin demek !
Bm nin jantini alamabjlsek Lastigi en dandiginden aliriz da jant pahali yaMesaj otomatik birleştirildi:
BM'lere uygun sadece pilot sport var (18'lik). Onun da ses düzeyi 71 dB (orta seviye)
Bm nin jantini alamabjlsek Lastigi en dandiginden aliriz da jant pahali ya
Gören N11 de 480 e satiyor Cok iyi degil mi ?Replika fiyatına 570 tl tanesi, kampanya zamanı çok uyguna alınır...
40 ince abi ya araba at arabası gibi olur, her ay jant yamulurEcu üstünden kontrol ettik, 18" jant için 225/40/18 lastik gerekiyor, bilginiz olsun.
40 ince abi ya araba at arabası gibi olur, her ay jant yamulur
Adamlar Japonyada yaşıyor Türkiye de yaşamıyorAdamların vardır bildiği...
Güzel soru...Bitmek üzere olan lastikleri lastik değişiminde genelde lastikcide mi bırakıyorsunuz yoksa 50-100 lira da olsa nakte cevirebileceğimiz bir yöntem var mıdır ? Bu yazlıklar 1 dönem daha gitmez sanırım yenilemek gerekiyor seneye ama hepten de çöp olsun istemiyorum