Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin? Konu içinde cevabı var
ezmocesteri __bülent__ Yönetici Global Moderatör Mesajlar 35,828 Konum Mudanya 11 Eyl 2018 #61 Nedim' Alıntı: Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin? Genişletmek için tıkla ... Konu içinde cevabı var
Nedim' Alıntı: Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin? Genişletmek için tıkla ... Konu içinde cevabı var
Nedim Sessiz Mesajlar 14 Konum Kocaeli Gebze Araç Markası 2012 Mazda 3 İmpressiv Araç Renk ve Tip Beyaz - Sedan 11 Eyl 2018 #62 ezmocesteri' Alıntı: Konu içinde cevabı var Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler.
kadir Kıdemli Üye Mesajlar 13,163 Konum İstanbul Araç Markası Mazda 3 A/T İmp. 2012 Araç Renk ve Tip Karamio-Sedan 11 Eyl 2018 #63 Nedim' Alıntı: Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin? Genişletmek için tıkla ... Kapıda bulunan etiketdeki yazanlara uyarım ben.(üretici tavsiyesi) Tam dolu iken kapıdaki değerlerin az altını uygularım.
Nedim' Alıntı: Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin? Genişletmek için tıkla ... Kapıda bulunan etiketdeki yazanlara uyarım ben.(üretici tavsiyesi) Tam dolu iken kapıdaki değerlerin az altını uygularım.