Ortası olsun 33 yap tamam önler 33 arkalar 32 yap
Ortası olsun 33 yap tamam önler 33 arkalar 32 yap
ınsallah lastıklerdendır bu sarsıntı..yarın yapıp denıcem...ya arabama 110 kıloluk okul mudurum bındı,yıne hala sarsıntı vardı...eskıden çukurda sarsmıyordu,tıssık tıssık gıdıyordu :-\ kışlıkları sokturdum sorun olduBülent'in yazdığı gibi hocam, 32 de olur 34 de Yaz geliyor sen 32 yap bence...
Buradaki brnzinliklerde var psi tek sayı değeri abi.Dijital hava pompalarında tek rakama ayarlanmıyor bildiğim kadarıyla, sen 32 yap geç hocam...
Sarsıntı nasıl bir sarsıntı bilmiyorum ama lastik havasından olduğunu sanmıyorum neticede lastik patlak felan değil, biraz değerinin düşük olması öyle bir sarsıntı yapmaz kanımca.ınsallah lastıklerdendır bu sarsıntı..yarın yapıp denıcem...ya arabama 110 kıloluk okul mudurum bındı,yıne hala sarsıntı vardı...eskıden çukurda sarsmıyordu,tıssık tıssık gıdıyordu :- kışlıkları sokturdum sorun oldu
en ufak çukurda araba sallanıyor...bu kışlıkları degıstırdıgım günden berı devam edıyor...ayrıca aynı gun davlumbazı kırdım...onunda etkısı olabılır...kıs lastıklerınde bu kadar sarsıntı ve gurultu yoktu...tekerın ustundekı yaylarda sağlam..bagaj kapağına basınca güzel yaylanıyor araba...Sarsıntı nasıl bir sarsıntı bilmiyorum ama lastik havasından olduğunu sanmıyorum neticede lastik patlak felan değil, biraz değerinin düşük olması öyle bir sarsıntı yapmaz kanımca.
Dene tabi, full olacaksa etiket değerini bas, varınca düşürürsün.Yrın bursa dönüşü araç yüklü olacak kapıdakı etiket değerini deneyimmi
Ön 38
Arka 45
Touringde yokmu bu lastik basınç sensöru hiç denk gelmedim yandigina.
tourıng boşline koltuk ısıtma, sunrof, cruıse, kor nokta uyarı, lastık basınc hatta yagmur far sensoru de yok galıba
Touring donanım impressive göre boş denilebilir ancak. Muadil marka ve donanımlara iki tur bindirir.tourıng boşline koltuk ısıtma, sunrof, cruıse, kor nokta uyarı, lastık basınc sensoru, far yıkama hatta yagmur far sensoru de yok galıba
sunrof onemlı sahılde denız kıyısında açcan sunroofu, roadster tadında gezıncen kızların kalbını çalcan. kalp hırzısı dıyebılırsınızYok artık direksiyon da yok
Far ve yağmur sensörü var. Cc kolayca takılıyor, sunroof eksikliği büyük handikap, diğerleri benim için olmazsa olmaz değil
Öyle arabamı olurtourıng boşline koltuk ısıtma, sunrof, cruıse, kor nokta uyarı, lastık basınc sensoru, far yıkama hatta yagmur far sensoru de yok galıba
Paçalık sürter normal ama çamurluk hiç bir şekilde sürtmez.Çok yük olmadı 3 kişi bagaj dolu ama çok değil ferıbota binerken sürter belki diye
Ön 35
Arka 40 yaptım
Tam çapraz girdim feribota arka paçalıklaar sürttü.
Alt sürter belki diye düşünmüştüm.Paçalık sürter normal ama çamurluk hiç bir şekilde sürtmez.
Kadir hocam iyi geceler. Lastik basinci olarak kac tavsiye edersin?Gelimde neden söküyoruz