Basi neden azaldigini anlamadim acikcasi?
Kapiyi sokmusken keske deneseydi subwooferi.
Evdeki beklentin arabada olmazsin evdeki beton arme esnememe sesisin kacacak yeri olmamasi vs bu konuda arabadaki izolasyonun ne kadar kotu oldugunu gosteriyor.
Ari eksiyi bulmak icin olcu aleti kullanabilirdin.
( Hic denemedim aama mantigen olmasi lazim)
Ellerine saglik.
Hala sökük deneyebilirim. 10.5V ile çalışıyor, şimdi araca bağlarsam 14v zarar verir mi, onu kestiremiyorum.
O konuda haklısın, arabalardaki durum farklı. Finaller, bütünlemeler olmasa bitüself ve yalıtım işine gireceğim de işte, kapıyı sadece yerine monteleyip vidalarını takmayacağım artık.
Multimetrem yok Kadir. O nedenle 12V adaptörden güç verdim hoparlöre. Hoparlörün kağıdının yukarı kalktığı durumda artı verilen uç artı kutup oluyormuş. Ben de bu yöntemle buldum fabrikasyon hoparlörlerin artısını. Öteki türlü arabaya inip konektörden bakmak gerekirdi. Konektörden bakınca hoparlöre gelen voltaj okunuyor. Okuduğun voltaj artı ise multimetrenin kırmızı ucunu bağladığın uç artı kutup oluyor.
Tek sıkıntım adaptör yapılması gerekiyor. Bende de alet edevat olmadığından mecbur ustaya gideceğim. Döşemeler tam oturmadı. Pazartesi sabah da muayeneye gireceğim. İnşallah kapı döşemeleri sorun çıkarmaz.
Bası da az almamın sebebi teypin gücünün yetmemesi Kadir. Zaten eskiden ses seviyesi 20 iken aracın içinde duramazken, şimdi 30 da orta-yüksek arası bir ses almam da bunun göstergesi.
Amfi ile tam beslenirse ama baslar daha iyi alınabiliyor.