Frekans olayı müziğin veya sistemin kalitesini veya bizim daha iyi veya daha kötü duymamızı sağlamıyor diye biliyorum hocam... Sadece; insan kulağının duyma aralığını frekans birimi belirliyor.merhaba...
bızım arabanın teyıbı ıcın Frekans: 30 Hz – 22 kHz degrı olan hoporler mımı uygun olur..yoksa Frekans: 28 Hz - 24 kHz degerı olan hoporler mı ıyı olur...sesı net ve güzel vermesı acısından
bu bildigimiz bosch degil boşAmazon.com: BOSS AUDIO CH5720 Chaos Exxtreme 5" x 7" 2-way 225-watt Full Range Speakers: Car Electronics
niye bu kadar uygun 5x7 orjınal hoporler ki...
bu bildigimiz bosch degil boş
amfı ve bufırı takmak ıcın senın teyıp unıtesıne müdahale ettıler mı...yanı sormak ıstedıgım amfı işin ıcıne gırınce teyıp unıtesının sokulmesı mı gerekiyor...Amfi de woofer da var hepsi var ama istediğim ses yok
evet sokulecek teyp e giren hoparlor kablolari kesileck ek yapilip bagaja gidecek ayni zaanda oraya bi sinyal cevirici aaparat takilacak bide sinyal kablosu gidecek
bide akuden bagaja (amfi orda ise ) kablo cekilecek.
mazda bu kaldirir
bence 25cm falan bi kapali kutulu subwoofer ile deneme yapmak lazim.
Abi dikkat et 2000 tl anfi fiyatı yanılmıyorsamUzmanı olmuşsun @kadir
Peki benim araca amfi eklemeden subwoofer bağlama şansımız var mı sence? Orijinal amfisi kaldırır mı?
Teybi çıkışını zorlayacak woofer olursa çıkışları yakabilirsiniz. Anfisiz ve sorunsuz woofer bağlasan bile tadı vermez.
anfiyi zorlamayacak woofer olabilir.Abi aracın orijinal amfisi üstüne bağlamayı düşünüyorum, ama söküp bakmak lazım...
anfiyi zorlamayacak woofer olabilir.
Abi şöyle bir plan var; orijinal wooferın yerine daha iyisini takmak veya orijinal wooferı kabin içine monte etmek pandizotta olmasıyla, kabinde olması çok fark ettiriyor Kaliteli bir mp3 çalar alıp kulaklıkla dinlemekte seçenekler arasında
focal bulsak uyguna mukembel olur