İsteriz kargolanırFerodo ate felan duymuştum bunu da ilk defa duydum
İsteriz kargolanırFerodo ate felan duymuştum bunu da ilk defa duydum
Adem usta mı satıyor ? internette var bi kaç icer ama onlar sanırım mazda ile uyumlu değilİsteriz kargolanır
Kasim kampanyada serviste taktir Bebek gibi orijinali balataninBosch balata kullanan var mı aramızda ? Ses yapıyor mu, çabuk bitiyor mu, önerir misiniz ?
Adem Usta satmaz yardımcı olur, yönlendirir.Adem usta mı satıyor ? internette var bi kaç icer ama onlar sanırım mazda ile uyumlu değil
Bi daha servise gidip düdüklenmicem. Kampanyada bile düdükleniyoruzKasim kampanyada serviste taktir Bebek gibi orijinali balatanin
Tercih meselesi olan şeyler için bu tabir çok yanlış. Düdüklenme olarak niteliyorsan gitmezsin, gittiysen de düdüklenme diye nitelenmez...Bi daha servise gidip düdüklenmicem. Kampanyada bile düdükleniyoruz
Haklısın abi kendi düşüncem buTercih meselesi olan şeyler için bu tabir çok yanlış. Düdüklenme olarak niteliyorsan gitmezsin, gittiysen de düdüklenme diye nitelenmez...
Orijinal tavsiye ederim.Bosch balata kullanan var mı aramızda ? Ses yapıyor mu, çabuk bitiyor mu, önerir misiniz ?
Stokta varsa yardimcj ol abi adamaOrijinal tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.
YokkiStokta varsa yardimcj ol abi adama
para = huzur diyorsunOrijinal taktım , sıkıntı varmı diye denemedim bile
Dönüp arkama bakmadım bileOrijinal taktım , sıkıntı varmı diye denemedim bile
Adam zengin.Orijinal taktım , sıkıntı varmı diye denemedim bile
para = huzur diyorsun
Dönüp arkama bakmadım bile
Kırk yılda bir kere frene basıyorum oda kalite olsun bariAdam zengin.