Farkı ne abı aynı degıl mı
Ben çekmedim.Resimde koşelerdeki eğimlerde farklılıklar var aslında bu eğimler bize bişey diyor ama ne diyor ben anlamadım bunun bi anlamı olmalı ?Sen mi çektin? Kalınlıklar aynı gibi gözüküyor. Kumpasla ölçebilir misin?
"Malzemeden çaldık" demesin?Ben çekmedim.Resimde koşelerdeki eğimlerde farklılıklar var aslında bu eğimler bize bişey diyor ama ne diyor ben anlamadım bunun bi anlamı olmalı ?
Bu tür şeylerde ince mesajlar vardır aslında ama bunu sadece teknik personel bilir piyasaya vermez bilgiyi"Malzemeden çaldık" demesin?
Koşelerde baya bi açı farkı var.Açılar da aynı gibi duruyor, duruş açıları yanıltıyor sanırım.
Sallıyorum orjınal olan 5mm yandan yemiş 10mm daha kalın.Açılar da aynı gibi duruyor, duruş açıları yanıltıyor sanırım.
Google görsellerde Mazda 3 oem brake pad ve Mazda 3 ate brake pad diye aratıp resimleri karşılaştır istersen.Bu tür şeylerde ince mesajlar vardır aslında ama bunu sadece teknik personel bilir piyasaya vermez bilgiyi
Koşelerde baya bi açı farkı var.
Google görsellerde Mazda 3 oem brake pad ve Mazda 3 ate brake pad diye aratıp resimleri karşılaştır istersen.
Bakayım
@MutluTEKİR
pek bişey çıkaramadım ama işaretlediğim yere bi bak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 28159
eğimin derecesi aynı değilKamera açısından, perspektif yüzünden öyle duruyor. Dikkat edersen yan sanayide de o eğim var.
Eee? 3-5 derecenin hesabını yapma şurda.eğimin derecesi aynı değil
çok daha fazlası var mutlu bunlar hep senın yüzünden al şunun orjinalini hepimiz rahatlayalımEee? 3-5 derecenin hesabını yapma şurda.
Karar verdim ferodo alcam 84 tl.çok daha fazlası var mutlu bunlar hep senın yüzünden al şunun orjinalini hepimiz rahatlayalım
ne diyim hayırlı olsun diyim başka ne diyimKarar verdim ferodo alcam 84 tl.
Kapanis guzel oldu ama o kadar muabbet yaptik Sonuc Ferodo @Murat abi ferodo demisti en bastan