Ate alin en iyisi o bence textar da cok iyi ama mazda 3 e bi bulamadim. Textar alicam arkaya
Ses yapiyor cogu frene basiyorsunuz cart curt ses yapiyor bu arada brn Ate kullanmadim ben suan Textar kullaniyorum hondada cok memnumum ate de cok daha iyimis onu biliyorum
Uzun ömürlü balata diski bitirir.Bilmediğimden soruyorum, en iyisi derken daha uzun ömürlü mü? Yada fren mesafesi mi iyi? Öyleyse Ate alırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TEXTAR al en ıyısı yada ATE dıgerlerı cart curt ses yapıyor. En guzellı Mayısı bekle yüzde 30 ındırımle orıjınalını alFerodo 84 tl (n11), Valeo 150 (aloparca), ATE 219 tl (n11). Hangisini önerirsiniz. Gönlüm ateden yana ama fiyat fazla geliyor. Ferodo da övülüyor ama burada ses yapıyor deniyor.
Sen bir ara seramik disk balata almamış mıydın?
Ben servisten almıştım, fren önemli riske atmaya değmez.Organik fren balatası almıştım Ebubekir. Ama fren performansından mutlu değilim. Sıkışık trafikte ardarda frenlerde su koyveriyor. Yarı metalik vs organik fren balatası diye aratırken denk geldi. Organik balatalar çevreci, diski en az bitiren, en sessiz balata tipi olsalar da; yumuşak yapısı nedeniyle frende yumuşaklık, çok çabuk ısınması nedeniyle ardarda frenlemede ve ıslak koşullarda performans düşüşü gibi negatif etkileri var. Yarı metalikler ülkemiz koşulları için daha iyi o nedenle. Seramiklerin de negatif özellikleri mevcut, soğuk iklimleri sevmez.
balataların içinden aksesuar seti çıkıyormu ?Arkadaşlar bugün aracımın ön fren balatalarımı değiştirdim. Serviste takılan ürün bu. Üzerinde Mazda3 BK yazıyor. Benimki 2012 BL. Sorun olur mu sizce?
Aksesuar seti nedir? Bilemedim.balataların içinden aksesuar seti çıkıyormu ?
Balata ses yapmasın diye olan saclar ve telleriAksesuar seti nedir? Bilemedim.
Hiç fark etmedim. İçinde yoktu kutunun herhalde.Balata ses yapmasın diye olan saclar ve telleri
Hiçbir üretici kendi balatasını yapmıyor.Olur mu abi ya Mazda yaziyor uzerinde