Takip ediyorum olmuşken ate olsun, Araştırmalarımda en iyisi çıkıyor, arka balatalarinda fotografini yukleyecegim, yorum lütfen...Arada 2-3 milim kalmis degisim vakti gelmis bence n11 ateyi takip et bugun yarin stoga girecek bende ate alicam
İyi akşamlar, ben bir hata yaptım balatanın markası GALFER linki_ GALFER - Car and Kart Brake SystemsBu; Cafer'in bez getirmeyeni Kadir...
İşin gerçeği şu hocam, ben bunca yıllık araç kullanıcısıyım, o kadar araba alıp kullanıp sattım, inan ki; hiç birinin balatasını değiştirmedim...
Ben genelde motor freni ile araç kullandığım için balata ömrü uzun oluyordu, bu guzu otomatik bakalım ne olacak... Benden önceki sahibi 20 binde balata değiştirmiş, benim ilk hedefim 40 bin...
bu hangi marka fiyat nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 9508 Aldığım balatadan biri bu şekilde çıktı. Satıcı sıkıntı olmaz dedi ama size sorayım dedim!
Direk markanın musteri hizmetlerine bildir durumu. Neden ayıplı mal alasınEkli dosyayı görüntüle 9508 Aldığım balatadan biri bu şekilde çıktı. Satıcı sıkıntı olmaz dedi ama size sorayım dedim!
fiyati ve aldiginiz yeri paylasmadiniz!Mazda nın şuanda kullandığı Galfer marka. Aldığım bayi çok ilgilendi yenisini gönderdi. Galfer'i araştırdım iyi bir balataya benziyor. Kemal abinin olumlu tavsiyesi yetişemedi bana