Sıfırlamıştık ama bidaha sıfırlayalım hava akışmetrenin temizlenmesinin de etkisi olabilir miDaha önceki yaptığınız uzun yol km leri üzerine şehir içi devam ederseniz, sağlıklı sonuç alamazsınız.
Sıfırlamıştık ama bidaha sıfırlayalım hava akışmetrenin temizlenmesinin de etkisi olabilir miDaha önceki yaptığınız uzun yol km leri üzerine şehir içi devam ederseniz, sağlıklı sonuç alamazsınız.
Depo üst geniş alt dar olduğu için, ilk çizgi çok geç düşüyor, yarıdan sonra yakalayamıyorsunBende sıfırlayıp öyle deneyeceğim. Depo fulldü, bir diş eksildi 160 km.de.
İllaki olur ama 4.5 lere düşmesi epey bir zorSıfırlamıştık ama bidaha sıfırlayalım hava akışmetrenin temizlenmesinin de etkisi olabilir mi
Normal bu, ben de rahmetlide 6.3 / 6,7 arasında dolaşıyordum şehir içiDizel Şehir içinde 23 km ort. 6.7 denizli yaz ayı
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur, yeni motor teknolojisi skyactive, motor 1.5 olunca. Birde kullandığınız yerin durumu ile ort hız da önemli.Ben benzinle yakalıyorum o değerleri
MasallahUzun zaman olmuş ortalama vermeyeli, havalar soğudu ortalama arttı, bunda biraz kısa mesafe kullanmanın etkisi var tabisi; 5,9 lt.
Fransa'da 2018 model dizel arac satısı yasaklanmıs galıbaBunca yıl dizele düşman oldum ama değerler kıskandırıcı güle güle gazla murat abi