Birde ben tutturabilsem benim değer 6,8-7arası.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
48 binde bakım yeni @Murat ama arabayı denizli içinde kısa mesafelerde kullanıyoruz. Hanım daha çok kullanıyor. günlük ortalama 25-30 km yazları daha çok uzun yol kullanımı mevcut. Ama çok kısa mesafelerde sürekli iş yerlerimiz ve çocuğun okulu arasında 3,4 kez git gel yapıyoruz. Hava akış metreyide temizlettim. Ama hala benzinli araç alışkanlığından kurtulamadık galiba. Enjektör Temizleyici kullanmadım. Km az diyeBakım durumu nedir? Enjektör temizleyici filan kullanıyor musunuz?
48 binde bakım yeni @Murat ama arabayı denizli içinde kısa mesafelerde kullanıyoruz. Hanım daha çok kullanıyor. günlük ortalama 25-30 km yazları daha çok uzun yol kullanımı mevcut. Ama çok kısa mesafelerde sürekli iş yerlerimiz ve çocuğun okulu arasında 3,4 kez git gel yapıyoruz. Hava akış metreyide temizlettim. Ama hala benzinli araç alışkanlığından kurtulamadık galiba. Enjektör Temizleyici kullanmadım. Km az diye
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakıtı bıtır barı abıİstanbul içi 5.3 litre (son 2 gün)
Uzun zaman olmuş ortalama vermeyeli, havalar soğudu ortalama arttı, bunda biraz kısa mesafe kullanmanın etkisi var tabisi; 5,9 lt.
Siz araç kullanıyorsanız ben ne yapıyorum ki ,masallah diorum
Benimkide arttı ama galiba ben torkların tamamen canına okuyorum 6,6 şehir içiHavaların soğumasıyla birlikte yakıtımız çok arttı, ocak ayı ortalamamız 6,3 litre
Bu değerler rastgele ölçülen değerlerdir. Aman gaza basmayayım, sollama yapmayayım falan filan yok torkları sonuna kadar hissettiğim sürüş modunda ölçülmüştür
Daha ne olsun... Maşallah.Ümraniye -> Okmeydanı 34 km. mesafe ölçümü...
Çevreyolundan, yol akıcı, köprü girişinde trafik vardı sadece...
Ekli dosyayı görüntüle 30216
Bizimkide x 4 falan işteÜmraniye -> Okmeydanı 34 km. mesafe ölçümü...
Çevreyolundan, yol akıcı, köprü girişinde trafik vardı sadece...
Ekli dosyayı görüntüle 30216
Aslan besleyen yemini eksık etmezBizimkide x 4 falan işte
Kedidir o kediAslan besleyen yemini eksık etmez