MutluTEKİR
Aktif
Far yıkama çok faydalı.
Murat abı bu cam suyu haznesıne bı kapak kırec sokucu doksek hem delıklerı acar fiskiyenın ama hortumları deler mı kı acaba
Napcan bılader ekmek parası
Fren hıdrolıgı ?Kireç sökücü kaportada sıkıntın olabilirki kesin olur.
Ben bimde satılan kireç sökücüyü koyu mavi renk demire dökmüştüm açık mavi olmuştu
Karamioda 10bini dolmak üzere bir önceki değişim 38.500km idi şimdi 47bin olmak üzere.
-5 x 30 yağ (mobil , motul beya liqui moly )arasındayım.
-hava filtresi.
-yağ filtresi.
-tapa pul.
Akşam bi kitapa bakım kmden ziyade ay bakımından başka ne değişmesi gerekiyor.
Kireç sökücü kaportada sıkıntın olabilirki kesin olur.
Ben bimde satılan kireç sökücüyü koyu mavi renk demire dökmüştüm açık mavi olmuştu
Karamioda 10bini dolmak üzere bir önceki değişim 38.500km idi şimdi 47bin olmak üzere.
-5 x 30 yağ (mobil , motul beya liqui moly )arasındayım.
-hava filtresi.
-yağ filtresi.
-tapa pul.
Akşam bi kitapa bakım kmden ziyade ay bakımından başka ne değişmesi gerekiyor.
Derken?Fren hıdrolıgı ?
Şanzıman yağı+filtre yazın değiştiŞanzıman yağı 5 sene diyor diye hatırlıyorum. Bir şanzıman yağının rengine bak istersen. Renk iyiyse eğer 1-2 bakım daha öteleyebilirsin, ama zamanı yaklaşmış.
Fren ve direksiyon hidrolik yağını değiştirmeyi unutma, 2 yıldır genelde değişim süresi, daha önce değişmemiştir, zamanı gelmiştir.
Hava, yağ, polen filtrelerini aslında n11 den bosch filtre seti olarak alabilirsin. 76 tl idi en son. Tapa pulu 50 kuruş bişi zaten sanayide, değişimi çok da önemli değil eğer önceki bakımda değiştiyse.
Balata kontrolü yaparsın tamamdır.
-Evonun baya uygun demesi lazım köprü km ve zman farkı var@kadir EVO, Merser ve Musluğlu'ndan fiyat al, hepsi değişik fiyat veriyor.
Kitapdan bi bakBenım ürünler geldı yarın mehmet abide yagımı degısıyorum sonra servıste Fl22 sanzıman yagı dıreksıyon yagı bujı de degıstım mı satabılırım var mı alan dostlarr ŞAka Şaka Servıste Mart 2017 de perıyodık bakımı yapıldı mayıs 2017 de tum dısk balatalar frenler degıstı. Yarın lpg fıltremı (15 bın km oldu lpglı arac) 3 üncü kez degıscem lastıklerı de ön arka yaptın mı olay bıter para kalmadı zaten
Ben aradım bugun mıchelın bayını ön arka yapcam dedım. Adam balans da ister dedi 40 tl dedı.Çapraz mı yapılcak dedım yok çapraz olmaz dediKitapdan bi bak
Sadece ön arka değil aynı zaman capraz olarak yapıyorsun
Güle güle kullan kardeşim.Ben aradım bugun mıchelın bayını ön arka yapcam dedım. Adam balans da ister dedi 40 tl dedı.Çapraz mı yapılcak dedım yok çapraz olmaz dedi
Bosch yaşam için teklonoji
Ekli dosyayı görüntüle 24355
Ekli dosyayı görüntüle 24356 Ekli dosyayı görüntüle 24357 Ekli dosyayı görüntüle 24358
Şunların 3 ü 80 tl Serviste yuzde 30 ındırımlı 166 tl ne gerek var saçmalık. (indirimsiz polen sadece 140 tl aynısı abıcım ya kendım degıstırdım ordan bılıyorum )
Zaten polen ve yag fıltresı bıre bır aynı hava fıltresı made ın bulgarıa yazıyor Ulen bulgarda 1 sene yasadım hıc degısmemısler bole hava fıltresı mı olur
Ekli dosyayı görüntüle 24359
Güle güle kullan kardeşim.
Tesekkur ederim Mustafa bu n11 kupon olayi iyi oldu 30 tl indirim yaptilar 170 e geldi hepsi. Servis yuzde 30 indirimle 327 tl.Direksiyon yagi da aliyim bari atf 5 (dexon2) total veya motulGüle güle kullan kardeşim.
Bizim burada denizlide servis yok bu yüzden bir fırsat buldum ilkbahar kampanyasında 40 bin bakımını mazda gören de yaptırdım. Ama 2 bin km sonra dolacak km. Şimdi muğlaya gitme fırsatım herzaman olmuyor şimdi telefonla Muğla göreni arasam kampanyadan yağ ve filtreleri kampanyalı alabilirmiyim. Daha önce 34 binde almıştım telefonla ama kampanya yoktu o dönem. Araç dizel ortalama 8-9 bin km de yağı değiştirmek istiyorum
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar, bu fren hidroliğinde ve direksiyon hidroliğinde belirli bir marka tavsiyesi var mı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz sanırım benimde 2 sene olacak 40 bin bakımında kontrol edilmiş ama değişmemiş galiba. Birde @kadir senin araç dizel mi hangi motor yağına karar verdin.
Teşekkürler. Dizellerdede mobil1 5-30 esp ile @Murat ın aldığı motul arasında kaldım. Direksiyon ve fren hidroliğinde değişim 2 yıl mı kitapcığa bakmadım. 2 yılsa ne tavsiye edersiniz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi