muglada arabanın yanına almıyor içerden görebildiğin kadar görebiliyorsunGaraj felsefesine en yaktın olan servis, Merser diyebiliriz o vakit. İstanbul için tabi. Muğla Gören de bu konuda çok çok ilgili ve sıcak ortamı var...
Kaç bin bakımına gireceksin, düzenli olarak servise gidiyor musun ?merhaba, benim guzununda bakımı yaklaştı kışa girmeden yaptırmak istiyorum. En yakın servis Bursa, diğer alternatifler ise Antalya, belki Ankara....nereyi tavsiye edersiniz....
honda cok kazık gercekten ızmır servıslerine gırıs lpglı araclar 850 lpgsız 750 tl agır bakımları 2000 bın cıvarı adamlar bı araba parası da servısten alıoHonda civic lpgli 550 lira tutmuş,75 lirası lpg,birde silecek lastikleri değişmiş.Mazda o paraya 2 kere bakım yapar dedim,ya bırak dışarda yapmazlar o paraya dedi
Yeni aldığım için ilk defa gideceğim km 35 binde, son bakım 28.000 de serviste olmuş, 8 ay önce...Kaç bin bakımına gireceksin, düzenli olarak servise gidiyor musun ?
İstanbul da olsan direk Adem Usta derdim zaten. Km sıkıntı değilse Herter e uğrarsın @dr_azoom yardımcı olur. Bursa servisi hakkında bilgim çok yok. Önceki bakımda neler yapılmış bellidir sistemde zaten, yağ ve filtreler harici bir şey çıkmaz muhtemelen, fiyat uygun olur tahminimceJazz kullanırken ben de o rakamlara çıkıyordum, İstanbu' da olsam mazdaekinci ye gidceğim ama......forum tavsiyesiyle
Her servis farklı fiyatlandırma yapabilir, bu 600 tl yi neye göre istediği önemli, hangi işlemeleri yapacak söyledi mi?Yetkili servislerden uygun fiyatları nasıl alıyorsunuz? Ben 50 bin bakımı için Evo dan fiyat istedim 600tl fiyat verdi.
50 bin genel bakım.Yağ , filtreler vs..Her servis farklı fiyatlandırma yapabilir, bu 600 tl yi neye göre istediği önemli, hangi işlemeleri yapacak söyledi mi?
Bende şaşırdım zaten. Dışarıda yaptırdım( Adem usta).Normalde ilk tercihim herzaman yetkili servistir.Yağ ve filtreler için 600 istenemez işte sıkıntı orada balatayı görmeden değişecek diye fiyat veremez, polen filtresi ni de saysa yağ ve filtre için o fiyat çok yüksek..
iki filtre değişimi artı işçilik 200 tl mi denildi yaniMerser'den 40bin km bakım için 200 lira fiyat aldım yağ benden, yağ ve hava filtresi değişecek. Garanti bitmediği için gidiyorum bir de sol arka tekerden gıcırtı geliyor onu da göstercem.
Evetiki filtre değişimi artı işçilik 200 tl mi denildi yani
Merser'den 40bin km bakım için 200 lira fiyat aldım yağ benden, yağ ve hava filtresi değişecek. Garanti bitmediği için gidiyorum bir de sol arka tekerden gıcırtı geliyor onu da göstercem.
iki filtre değişimi artı işçilik 200 tl mi denildi yani
Söylediğim gibi her servis farklı politika uygulayabilir sonuçta ama aynı bakımı Dexelia yağ ile birlikte Herter de yaptırdığımda 300 bile tutmuyordu o bakımdan birazcık pahalı geldi bu fiyat banaServis olması nedeniyle fiyatın 200 Lira olması gayet normal... Biz bu işi Oğuzhan sağolsun sohbete muhabbete yapıyoruz orası ayrı...
Herter Ankara'da İstanbulda Anadolu yakasında en ucuz fiyat buSöylediğim gibi her servis farklı politika uygulayabilir sonuçta ama aynı bakımı Dexelia yağ ile birlikte Herter de yaptırdığımda 300 bile tutmuyordu o bakımdan birazcık pahalı geldi bu fiyat bana