evet bülent bekir ve cem beymiş, dükkanı açanlarBu işyerinin sahibi ya da ortağı Cem Bey mi?
Diğer markalarda sadece yağ, hava/yağ filtresi bu rakam tutuyor... Kazasız günlerde eskitmek nasip olsun hocam.Bugün aracıma 40 bin bakımını yaptırdım.
40 bin bakım+ Kapı altı led logo+ pasta cila boya koruma=450 tl tuttu.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol abi teşekkür ederim.Diğer markalarda sadece yağ, hava/yağ filtresi bu rakam tutuyor... Kazasız günlerde eskitmek nasip olsun hocam.
Çok tutmuş30 bin bakımını yaptırdım geçen hafta serviste 413 TL.
Yapılan işlemleri yazarsanız daha iyi olur30 bin bakımını yaptırdım geçen hafta serviste 413 TL.
Forumda o servisi kullanan hiç olmadı bildiğim kadarıyla... Yetkili servise gideceksen Evo'yu tavsiye eden çok, fakat ben aradaki farkı yakıta ver Adem Usta'yı tercih et derim hocam.40bin bakımına 15 gün var daha önce yağ benden. filtreler şirketten 150 lira fiyat aldım. Akyıldız Mazda dan giden var mı hiç? Tavsiyelerinizi bekliyorum
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40bin bakımına 15 gün var daha önce yağ benden. filtreler şirketten 150 lira fiyat aldım. Akyıldız Mazda dan giden var mı hiç? Tavsiyelerinizi bekliyorum
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merser aklıma gelmedi abi, pardon...Tercih yetkili servis ise Anadolu yakası Merser Avrupa yakası Evo , özel servis ise Adem usta tektir.
Garaj felsefesine en yaktın olan servis, Merser diyebiliriz o vakit. İstanbul için tabi. Muğla Gören de bu konuda çok çok ilgili ve sıcak ortamı var...Merser in güzel tarafı aracın yanında durup sorular sorup olanı biteni izleyebilirsin, Evo ya 2 kez gittim ama onlar aracın yanına almıyorlar..