Bu cümleye katılmadığımı belirtmek isterim. Çelik Subablar (aslında çelik değil de neyse konumuz o değil) belki ısıya daha dayanıklı, lpg'nin orjinal subablara verdiği gibi bir zarar görmez ama başka bir tehlikeyi de beraberinde getirdiği unutulmamalıdır. Nedir bu risk, velev ki aracının sente atlattı, sente atlayınca motorun çalışma zamanlaması bozulduğu için subabların açılıp kapanma zamanları değişir ve piston subaba vurmaya başlar. Burada orjinal subabı olan bir aracın subabları eğilir, subablar değiştirilerek sorun ortadan kalkar. Çelik subabı olan da ise senaryo farklı, çelik subab bükülmediği için subab kafası kopar, kopan kafa piston kafasını dağıtır, oradan çıkan çapaklar silindir yüzeyini, sekmanı çizer, buradan da aşağı inmesi çok muhtemeldir. Aşşağı inince de ana-kol yataklarda ve krank yüzeyinde çiziklere ve döküntülere sebebiyet verir. Haydiiiiii
Şunun altını çizmek istiyorum çünkü yanlış anlaşılıyorum ÇELİK SUBAB SENTE ATLATMASINA VESİLE OLMAZ. Çelik subab taktınız diye aracınız sente atlayacak diye birşey yok, bu orjinal subab varken de yaşanlılabilecek birşey. Trigeri zamanında değişin, anormal kayış ve rulman seslerini dikkate alın. Kısacası bakımınızı eksik etmeyin.
Bunu böyle yaptım, manifoldu aralıklandırmak yetiyor ama tüm cıvatalarını söktüğümüz için manifoldu söküyoruz diye adlandırdık, sonuçta sökülüyor
Bu arada hem eline sağlık hem de geçmiş olsun.