Teşekkür ederim. Twitter kolon da yok dimi orijinalindeSonradan takılıyor, orijinal haliyle bulunmuyor.
Teşekkür ederim. Twitter kolon da yok dimi orijinalindeSonradan takılıyor, orijinal haliyle bulunmuyor.
Ses sistemi ortalama bir kullanıcı için gayet yeterli... 2003 yılında çıkmış C segment aracı irdelediğinizi unutmayın... Çıktığı yıla göre çağının çok ötesindedir Bk'lar.Teşekkür ederim. Twitter kolon da yok dimi orijinalinde
İnfiniti ve maximaları unutmayalım lütfenSes sistemi ortalama bir kullanıcı için gayet yeterli... 2003 yılında çıkmış C segment aracı irdelediğinizi unutmayın... Çıktığı yıla göre çağının çok ötesindedir Bk'lar.
Segment farkını unutmayalım lütfen.İnfiniti ve maximaları unutmayalım lütfen
Eğer böyle Bi araca binmeseydim mermiyi sattığıma çok ama çok pişman olurdum.
Segment farkını unutmayalım lütfen.
Ön tarafta hoparlör var ama senin bahsettiğin şekilde Tweeter özelliğinde değil diye biliyorum.Tweeter yok dimi normalde öğrenmek istiyorum alırken aklımda bulunsun.
Sen al set yaparızTweeter yok dimi normalde öğrenmek istiyorum alırken aklımda bulunsun.
Bunu sen daha iyi çözersin.Bizim işyerinde araçlara bakan floya sordum mazda 3 araç güzel sorunsuz ama yedek parçaları biraz pahalıdır dikkat et dedi bu doğrumu
xx değil de ++ markalara sorsa olmaz mı cnmBunu sen daha iyi çözersin.
Bi kaç xx marka servis ara bi kaç parça sor.
Sonrada mazdadan ara sor
Olurda mazdadan başka + marka yokkixx değil de ++ markalara sorsa olmaz mı cnm
Bnm şarteller yandıOlurda mazdadan başka + marka yokki
Orijinal servis parçalarının fiyatları diğer japon grubu (honda, toyota) markalar ile aynıdır. Yan sanayi parçaları diğer japonlara göre biraz pahalı ve az bulunur.Bizim işyerinde araçlara bakan floya sordum mazda 3 araç güzel sorunsuz ama yedek parçaları biraz pahalıdır dikkat et dedi bu doğrumu
Accent blue ile bl nın tamponları ayı fiyattıBizim işyerinde araçlara bakan floya sordum mazda 3 araç güzel sorunsuz ama yedek parçaları biraz pahalıdır dikkat et dedi bu doğrumu
Arkadaşlar örnekleme yapmışlar, yanlış veya olumsuz bilgi verilmediğine göre, bu durumda senin inanacağın mercii neresi olacak?Bizim işyerinde araçlara bakan floya sordum mazda 3 araç güzel sorunsuz ama yedek parçaları biraz pahalıdır dikkat et dedi bu doğrumu
Hepsinde ısıtmalı ve elektrikli diye biliyorumYan aynalar elektrikli ısıtmalı mı dinamik pakette