- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Açmış olduğun konu, bu ile birleştirilmiştir, bütün detayları anlatmaya çalıştım sadece okumak kalıyor. Okumak yerine izlemeyi tercih ederim diyorsan da, aşağıdaki video içerikli konumuzu inceleyebilirsin.Merhaba arkadaşlar adım tugay sizlerden tavsiye istiyorum, Hyundai Accent admire aracım vardı onu sattım ve mazda 3’lere bakıyorum ben aracı binmek için alıyorum satmak için değil o yüzden o klasik mazda ön yargısını konuşmak bile istemiyorum mazda satılmaz elinde kalır vesaire. Biraz araştırdım mazda çok sorunsuz uzun yıllar binebileceğim kusursuz sayılacak bir araç markası imiş bende buna güvenerek tercihimi mazda 3’de kullanmak istiyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim şey bu aracın kronik sorunları nelerdir,motor ömrü ne kadardır kaç bin km’ye kadar bakmam lazım bu araçlarda 200 bini filan aşmamalımı km olarak. Subab eritme ve torpido deforme olaylarını yaşayanlar çokmu , şehir içi şehir dışı lpg benzin tüketimi nasıl, motor ve gücü yeterlimi , yol tutuşu gitmesi frenleri nasıl, iç ve dış donanımları nelerdir,arka diz mesafesi, hangi yıllar arası üretildi ve makyajlı ve makyajsız modelleri hangileri öğrenmek istiyorum ayrıca bütçem 45 bin TL’ye kadar.
Mazda 3 BK (2003-09) Tanıtım ve İnceleme Videosu
Sübap konusu karışık, 60 bin km de sübap eritenler de var, 120 bin km de bir şey olmayanlar da... Fakat, aracın donanımına ve lpg tasarrufuna göre elde etmiş olduğu maddi getiri, hepi topu 2-3 bin lira tutacak sübap yenileme işlemi için değer dedirtiyor. Aracı uzun vadeli kullanacaksan, zarar ettirmez ve çok çok memnun kalırsın.
45 Bin Tl'ye kadar temiz Bk bulunur mu bilemiyorum ama, nasipten ötesi yok çok şükür. Şimdiden hayırlı olsun, kolaylıklar.