Tunap diye adlandıran tek yer var, BRC bayileri ve aşırı pahalıya konuluyor, en son duyduğumda 50 lira gibi bir fiyatı vardı... Lpg istasyonlarında ise "motto" markasıyla satılıyor ve pompacı arkadaşlardan talep edersen koyuyorlar. Ancak; burada önemli bir nokta var, lpg tankı boşa yakın seviyede olacak ve katkıyı koyduktan sonra üzerine 10 liralık lpg alıp, biraz yol yapılacak. Tam tersi olursa ne oluyor??Tamamdır anladım peki kime koydura bilirim bu maddeyi
Bu tarz seylerden aractan kolaylikla soguyan@ biriyim. Umarim sıkılmadan sorunu cozerim. Istanbulda ya da corlu taraflarinda guzel bir ayar yapacak yer biliyor musunuz. Birdaha maslaga gidipte bogaz kelebegi israrini kaldiramam. Onu temizletmek zaten ayri sıkıntiymis, ayar tutmuyor falan bir suru sey yazilmis forumlardabrc de obd yok kendisi ayarlamaz. yolda ayar yapılması lazım. brcde de yolda ayar yapabilen pek usta yok. Allah kolaylık versin.
Boğaz kelebeğini periyodik bakımlarda vs zaten temizletin de ondan değil. hiç boşuna sorunu başka yerde aramayın.
Bu tarz seylerden aractan kolaylikla soguyan@ biriyim. Umarim sıkılmadan sorunu cozerim. Istanbulda ya da corlu taraflarinda guzel bir ayar yapacak yer biliyor musunuz. Birdaha maslaga gidipte bogaz kelebegi israrini kaldiramam. Onu temizletmek zaten ayri sıkıntiymis, ayar tutmuyor falan bir suru sey yazilmis forumlarda
Bubarada motor ariza isigim da yaniyor.
Foruma soraydınız nerede taktırayım diye, güzel yolda ayar yapan bir usta tavsiye ederdim. Lovato takıyor bildiğim yer.
Brc için ise Mehmet Özenç'i arıyorsunuz Özenç otogaz çorumda, Türkiye Brc distribütörü kendisi. Ve istanbulda yol ayarı yapan usta tavsiyesi istiyorsunuz. Başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Usta işinin ustası değilmiş onu anladık maalesef. Sanki ilk defa montaj yapıyorlar. Böyle olunca deli oluyorum işte.