Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Şuanda Maslak Çevre otogazdayım montaj işlemi devam ediyor
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Accord 2.4 ile uyumlu kit ne kadarmış sor sana zahmet Aklımızda bulunsun
Önemli bir nokta...Stepne yerini vurdurarak aşağı indirt. Dikkat etsinler tabi. Bagaj tabanı ile tank arasındaki kot çok azalır.
Brc max genius özel kit sarı enjektör 2800 lira gelin görüşelim sonra karar sizin bence taktırın derim bu fiyata böyle ustalık bulunmaz hint kumaşıAccord 2.4 ile uyumlu kit ne kadarmış sor sana zahmet Aklımızda bulunsun
Brc max genius özel kit sarı enjektör 2800 lira gelin görüşelim sonra karar sizin bence taktırın derim bu fiyata böyle ustalık bulunmaz hint kumaşı
Doktor bu neEkli dosyayı görüntüle 7495
Yaptırabiliyorsanız, pipo taktırıp enjektörleri ayrı ayrı silindirlere yakın yerlere aldırıp, motora giriş yapan hortumları kısa tutturun. Birçok sorundan kurtulmuş olursunuz..
Geçmiş olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Lpg takıldı şuan evdeyim sağ salim ama ölü gibiyim
Daha birinci depo bitmediBuyuk ihtimal 3. Deponun tadini cikariyor suanda :-D
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ilk lpg montajı yaptırdığımda şöyle olmuştu psikolojim; o günün parasıyla 20 milyonluk benzin alıyordum ama bir haftada ışık yanıyordu ve yaptığım kilometre 100-150 arasında oluyordu. Lpg montajı yapılınca 55 litreyi 7 milyona alınca ve bununla 400-500 kilometre yapınca evde oturasım gelmiyordu, 5 dakikalık iş yerine arabayla gidiyordum, git gel 300 kilometrelik yola akşam yemeğine gidiyordum...Daha birinci depo bitmedi