sağol kadir, umarım artık beni üzmez abisi
Evet ama en azından ortalama 50.000 km sıkıntı yaratmaması lazim. Gazda yılda 1300 TL benzine gore kar ediyorum. Yılda ortalama 10.000 km yapıyorum. 5 yılda 6500 TL yapar ki 3 kez subap yaptırılırAynı sıkıntıyı yaşatmayacak diye bir garanti yok, bunu göz önünde bulundur derim...
Hayır araç hala yapılıyor. Cuma günü teslim alacagim. O zaman zaten durumla ilgili paylaşımda bulunurum. Ama sağolsun asalet bayağı ilgili. Devamlı aramaktan ben utandim asalet sıkılmadi.Geçmiş olsun teslim aldınız mi aracı sorun düzeldi mi
Sis farlarinin camini birde arka stoplar su alıyordu onlarında contası değişecek 188 TL de o tutuyor. Onu da aradan cikarayim istedim. Bir daha ugrasamayacagim. Asalet bugün aradı ve kayış ile bilyanin birde fren balatalarinin değişmesi gerektiğini söyledi. Bunun içinde 500 kusur dedi ama ben biraz daha dursun dedim.
Discovery cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar v kayisini değiştiren var mi kaç km de degistirdiniz.
Veli motor yapılmış takılmış bile. Birde zaten 2250 TL ödeme var. Altından nasil kalkarim onu düşünüyorum. Yakında ev tasicam üzerine bebis geliyor ekimde vah ki vah banaBu kayışlar 100 bin Kilometrede değiştirilir, benim guzunun önceki sahibi sağolsun değiştirmiş.
Şimdi değiştirmen senin için şöyle bir avantaj sunar, zaten motor açılmış yani ilaveten kayış ve bilya işçilik masrafı çıkmayacak demektir...
Değiştir ve kafan rahat olsun, 100 bin bakımını da yaptırmış olursun.
Birde benden önceki sahibi devamlı serviste bakım yaptırmış o yüzden bir sure daha idare eder diye düşünüyorum. 100.000 bakımda degistiririm.Bu kayışlar 100 bin Kilometrede değiştirilir, benim guzunun önceki sahibi sağolsun değiştirmiş.
Şimdi değiştirmen senin için şöyle bir avantaj sunar, zaten motor açılmış yani ilaveten kayış ve bilya işçilik masrafı çıkmayacak demektir...
Değiştir ve kafan rahat olsun, 100 bin bakımını da yaptırmış olursun.
Veli motor yapılmış takılmış bile. Birde zaten 2250 TL ödeme var. Altından nasil kalkarim onu düşünüyorum. Yakında ev tasicam üzerine bebis geliyor ekimde vah ki vah bana
E artik kukremesi lazim.
Adem ustam tesekkur ederim.bugün akşam teslim alcam bende merak içindeyim. Filer ayarı için hemen arıyorum. Hatirlattigin için tesekkur ederim adem ustamhade hayırlısı sonuçları bekliyoruz sübop ayarlarını 0.30 filer yaptır çok çok iyi olur 0.25 taviz vermesinler direk 0.30 tekrar geçmiş olsun ..