Arkadaşlar merhaba, aracımda ki tekleme ile ilgili son durumu paylaşmak istedim. En son Herter servisten Asalet ile görüştüm. 5 Mayıs günü gittim yanına, tanıştık çay içtik sohbet ettik. O arada ustalar da arabayı incelediler. Aracın subap sıkıntısı olduğunu söylediler. Artık problemin ne olduğu netleşti. 1750 - 2100 Tl arası bi masraf çıkar dediler. Motor açıldıktan sonra daha net birşeyler söyleyebilecekler. Aynı zaman da aracı cihaza takdılar ama herhangi bir arıza kaydı çıkmadı. Teklemenin sebebinin subap olduğu netleşince; bende aracı satın alırken yeterli değerlendirme ve inceleme yapmadan enjektör arızası deyip benim aracı satın almama neden olan ve ortalama 2500 TL civarında maddi zarara uğramama neden olan Basayar Yetkili Servisi için Mazda Genel Müdürlüğüne şikayette bulundum. Durumu baştan sona anlatan bir mesaj attım. Ertesi gün Mazda' dan aradılar ve gerekli bilgileri aldıktan sonra inceleme yapılacağını ve dönüş yapılacağını söylediler. Öğleden sonra da Basayar Servisten Murat Bey aradı ve incelemenin yapıldığını sonucu netleşince dönüş yapacaklarını söylediler. Bende Murat Bey' e de durumu kısaca özetledim ve aracın yeterli derecede tetkik yapılamdan enjektör teşhisinin konulduğunu ve bunun üzerine benimde aracı aldığımı ama sorunun subap olabileceğini ve 2500 TL masraf olacağını veya daha fazlada olabileceğini ikinci gidişimde söylediklerini ilettim. Şimdi Mazda' dan gelecek cevabı bekliyorum. Son durum kısaca bu arkadaşlar. Gelişmeleri paylaşırım.