m.ali
Katılımcı
Bendede oluyordu dediginiz gibi sol aynadaki rvm yanlis ikaz veriyordu akumu degistirdikten sonra problem kalmadi sizin akuler yeni mi
Yok hocam eski, muhtemelen bitiyor. Birkaç gün yandı öyle sonra söndü kendiliğinden
Bendede oluyordu dediginiz gibi sol aynadaki rvm yanlis ikaz veriyordu akumu degistirdikten sonra problem kalmadi sizin akuler yeni mi
Aynen öyle benzınde kullanın o hatayı yapmaz.Merabalar yeni aldığım araçta bir şey dikkatimi çekti . Yan aynalardaki rvm ışığı seyir halindeyken hafif sönük bir şekilde sürekli yanıyor. Arkadan araç geldiğinde rengi canlı hale geliyor bu bir sorun mu sizlere göre?araç lpg sisteminin elektrik akşamından kaynaklı olabilir mi yanlış bağlanmasından dolayı?
Aynen benimde hoşuma gidiyor sadece ilerleyen zamanda rvm ye komple zarar vermesinden korkuyorum sadeceAynen öyle benzınde kullanın o hatayı yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitiniz odb lımı?
Akşamları benim çok hoşum gidiyor , yapmaya kalkmasam yapamam
Kocaeli sanayide adını hatırlayamadıgım ama bi yere not aldıgım bi lpgci 3-4 mazdada bu soruna rastladıklarını ve düzelttiklerini söylediler.
Ben uzun zamandır kullanıyorum dediğim gibi hoşuma gittiğini içinde elletmedim.
İmpesive sahiplerinin çogu bu durumu bilmiyorAynen benimde hoşuma gidiyor sadece ilerleyen zamanda rvm ye komple zarar vermesinden korkuyorum sadece
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.hoş bulduk arkadaşlar teşekkür ederim.Benim belirli başlı sıkıntılarım şunlar var. RVM çalışmıyor.(dikiz aynalarının üzerinde ışıklar durmasına rağmen çalışmıyor. Sorun neyden kaynaklanabilir ,Ve bu problemi yaşayan varsa nerede tamir ettirip baktırdı gibi. bir de Yağmur ve gece sensörünün olduğu yeri siyah sika ile yapıştırmışlar.Farları otomatik e aldığımda sanki sürekli geceymiş gibi algılıyor ve sürekli yanıyor.Yağmur da keza aynı.
Arkadaşlar herkese selam aracımda RVM ışığı sürekli sarı yanıyo aktif olmuyor.Marsa basarken anlık yeşil olup tekrar sarıya dönüyo ve RVM ışığı yeşile dönmüyor ne yapabilirim.Samsunda kime gösterebilirim.Benim yapabileceğim birşey varmı.Mesela arka tamponları söküp modül soketlerine mi baksam.Tam olarak yerleri nerede
Akuye hiç bakmadım ama sabahları ilk çalıştırma da çok az gecikmeli marş basiyor.Aku den AaRVM etkilemirmi
Normalde istiyor diye biliyordum ama bir çok kişi istemediğini belirttiAkü kutup başını söküp takarsam müzik sistemi kod istiyormu
Bk'da istemiyor, ayrıca; istiyor olsaydı, on yıldır buralar, "pin kodu istedi, çözümü nedir" mesajlarından geçilmezdi, doğal olarak da bununla ilgili bir konumuz olurdu.Normalde istiyor diye biliyordum ama bir çok kişi istemediğini belirtti
Reno mu laaa bu MazdaNormalde istiyor diye biliyordum ama bir çok kişi istemediğini belirtti
Neden istemiyor diye konu açmamız lazımBk'da istemiyor, ayrıca; istiyor olsaydı, on yıldır buralar, "pin kodu istedi, çözümü nedir" mesajlarından geçilmezdi, doğal olarak da bununla ilgili bir konumuz olurdu.
Olmadı, akü resetleme yapınca araç pin kodu neden istemiyor başlıklı bir konu açalım.