Slovakyalı Salyangoz
Sessiz
Arkadaşlar çekirgemde CD dışında müzik dinleyemiyorum,radyo çok kötü, geri görüş kamerası da istiyorum fakat double ekran takılabilir gibi de görünmüyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme:
Takılıyor bütçe nedir ?Arkadaşlar çekirgemde CD dışında müzik dinleyemiyorum,radyo çok kötü, geri görüş kamerası da istiyorum fakat Double ekran takılabilir gibi de görünmüyor. Önerileinizi bekliyorum.
Yalnız double ekran takınca ses kalitesi istediğiniz gibi olmama ihtimali yüksek, bunu da göz önünde bulundurun bence. Ben Mazda 3'e taktığımda beraberinde bir sürü daha masraf etmek zorunda kalmıştım ses için.
Normal bi teyp almanızı tavsiye ederim.Güzel bir şey olacaksa 1000 liraya kadar yolu var.
Normal teyp zaten konsolda var KadirNormal bi teyp almanızı tavsiye ederim.
Diğer tercihler için arkadaşlar yazacaktır
Double sistem yuvaya uymuyorsa kamera için aşağıdaki ürün türünde olanları araştırabilirsin... Radyo performansı kötü olduğunda sevdiğim müzikleri CD ye atıp öyle dinliyorum.Güzel bir şey olacaksa 1000 liraya kadar yolu var.
Normalden kasıtNormal teyp zaten konsolda var Kadir
Bütçeyi söyleyince detaya bile girmediniz ya :-D Ben meseleyi bilmiyorum bu benim ilk arabam artır o kadara güzel bir şey bulamazsın derseniz arttırırım. Bütçe yok zaten arabayı krediyle aldım :-DNormal bi teyp almanızı tavsiye ederim.
Diğer tercihler için arkadaşlar yazacaktır
1000 tl artık eski 1000tl değilkiBütçeyi söyleyince detaya bile girmediniz ya :-D Ben meseleyi bilmiyorum bu benim ilk arabam artır o kadara güzel bir şey bulamazsın derseniz arttırırım. Bütçe yok zaten arabayı krediyle aldım :-D
Güzel bir şey olacaksa 1000 liraya kadar yolu var.