tüp bakımında kaputun ıcıne bır tup flıtresı takılmıştı.20 bın km gectı takılalı.onun degıstırılmesı gerekiyor mu...yada ne kadar surede degısımı gerekiyor
Cevap için teşekkür ederim, çok abartı olmamak koşuluyla parasında değilim aslında, arıza lambasını yakmayacak yakıtta tasarruf sağlayacak sorunsuz bir sistem olmasını istiyorum.Sistemi yenilemek en iyi çözüm Eğer fazla para vermek istemiyorsanız atiker gold takılabilir
Cevap için teşekkür ederim, çok abartı olmamak koşuluyla parasında değilim aslında, arıza lambasını yakmayacak yakıtta tasarruf sağlayacak sorunsuz bir sistem olmasını istiyorum.
BRC de tavsiye ediliyor ama daha pahalı sanırım, sizin aracınızda muhtemelen supap sorunu olabilir yalnız her şey LPG sisteminden kaynaklı olmayabilirArkadaşlar herkese iyi günler. Aracım 2011 Mazda 3 Impressive, araca servis çıkışında Ankara Başayarda Autogas Italia diye lpg takılmış. Tam üç yıldır bu markaya baktırabileceğim yer bulamadım Ankara da, artık bakmıyormuş kimse. (şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadığım için çok umursamadım) Araç şu anda 80.000km de, 50.000km den bu yana motor arıza lambası yanıyor (fakir karışım) söndürtüyorum tekrar yanıyor artık alıştım onu kafaya takmıyorum. Ama aracım motor suyunu boşaltmaya başladı, hortumların lpg ye bağlantı noktasında sıkıntı varmış, Autogas Italia servisi ve yedek parçası olmadığı için komple sistemin yeni marka ile değişmesi gerekiyormuş. Var mıdır bu konu ile bilgisi olan yardımcı olabilecek bir arkadaş?
LPG filtrelerini hafta sonu değiştirmeyi düşünüyorum. Dolum ağzını benzin deposu girişine almak çok zaman alır mı, çok maliyetli olur mu?
Yer varsa alınır da, yer yoksa sürekli aparat takıp çıkarmak gerekiyor. Çok vakit alacağını sanmam. Aşağıdaki boruyu kaportanın içinden benzin kapağına yakın bir yere açacağı delikten çıkaracak sonuçta.
150 kağıtBir an önce yaptırayım onu. Adaptör problem olmaz, torpidoya durur sürekli. En azından adamların işi biraz kolaylaşır.
Bugün atiker servisini aradım. Tek filtre değiştiriyoruz, diğeri gereksiz diyorlar. Dolum ağzını depo kapağına alma ve bakım için 150 TL fiyat verdilerç
Yav bu ustaları anlamıyorum. Gereksiz ne demek? Gereksiz olsa mühendis onu oraya koyar mıydı? 50-60 bin km.de 1 değiştiriyorlar genelde Murat abi gaz kesici filtresini.
Çıkan filtredeki pisliği canlı olarak bir görseniz, ayda bir değiştireyim dersiniz... Bulabilirsem üç beş alıp, sık sık değiştirmeyi düşünüyorum.
Değiş gitsin, kaçı kaç kuruşBenim lpg daha 15 bin km.lik ne yapsam bilemedim