Hayırlı olsun hocam. Sorunsuz günlerde kullanmak nasip olsun.
Hayırlı olsun değerlendirmelerini bekliyoruz...
İnşallah sıkıntısız binersin.
Hayirlisi olsun bilgi ve tecrubelerini ilerleyen zamanlarda da bizimle paylasirsin
Hayırlı olsun.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun keyifle gazlayın inşallah.
Hayırlı olsun hocam. Sorunsuz günlerde kullanmak nasip olsun.
20 ocak cumartesi yanindayim 21 pazar da olur Persenbe gelcem gibi bi aksilik olmazsaHayırlı olsun.
Geldin ve söylemedin kırıldım açıkçası neyse artık
Ediz hocanın aracının montaj videosu.
Enes beye ben de güldüm.
Abi adam videonun başından sonuna kadar çok güzel anlattı, video sonunda onu bozmak ayıp olurdu İşini iyi yapan ve güler yüzlü insanları seviyorum.Ediz hocama hayran kaldım, çoğumuz o durumda refleks gereği Enes değil Ediz diyerek düzeltme gereği duyar...
Gereksiz yere adamı bozmadı hiç.
Sıkıntı yok hocam, spor konusu hepimizin zaafiyeti..hep beraber başlayacaz inşben oyle seylere takilmam ama videoda kilolu ve kambur gibi cikmisim spora baslama zamanim gelmis
karma sistem dediklerine gore %90 lpg %10 benzin kullanimi yapiyor. 1. nesil mazda 3 aracimda brc kit vardi sanki brc daha fazla benzin tuketiyordu. lovato da eger performans isteniyorsa benzin eklentisi yapiliyor bu da benzin tuketimini arttirir. olcum yaptikca tuketim degerlerini paylasirim.Bu sistem brc nin sdi 1 v 2 si gibi karma sistem gibiyse yakıt tüketimini her iki depoda fullenerek test edip ölçüp sonuçları alabilirmiyiz..?
Merakla bekliyoruz hocam, takipteyizkarma sistem dediklerine gore %90 lpg %10 benzin kullanimi yapiyor. 1. nesil mazda 3 aracimda brc kit vardi sanki brc daha fazla benzin tuketiyordu. lovato da eger performans isteniyorsa benzin eklentisi yapiliyor bu da benzin tuketimini arttirir. olcum yaptikca tuketim degerlerini paylasirim.