Keşke üzerine o rakamları koyma ile dizel alınsa.7 bin cokmus baya. 7 bin tup takana kadar uzerine bi 7 bin daha koyar dizel alirim
Keşke üzerine o rakamları koyma ile dizel alınsa.
7 bin cokmus baya. 7 bin tup takana kadar uzerine bi 7 bin daha koyar dizel alirim
Hayırlı olsun. Yakın zamanda çok kişi lpg taktırmaya sıcak bakacak gibi geliyor
Arkadaşlar gezinirken yeni gördüm atikerin de direkt enjeksiyonlu kiti çıkmış adı ATIKFAST tsi-gdi-tfsi motorlara uygulanıyormuş. Bizimkine uygulanıyor mu tam bulamadım ama uygulanır diye düşünüyorum. Sonuçta direkt enjeksiyonlara uygulanıyorsa bizim mazdaya da uygulanır. Fiyat da 1900TL yazmışlar. %10-15 arası benzin kullanıyormus. Bilgisi olan var mı?
Atiker markasini hic svmiyorum isterse en iyi urunu yapain ismi hoşuma gitmiyorFarklı markaların olduğunu duymuştum. Bir ara Brc markasına bakmıştım onun fiyatı da 3500 tl idi. Onda bir enjektör devamlı benzin ile çalışıyormuş oda bana pek uymadı. Atiklere gelince ar-ge çalışmalarının yapılıp yapılmadığı ve bizim arabalara direk uyup uymadığı sorulması gerek. Çünkü fiyat biraz ucuz geldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elma falan olsa en kötüsü de olsa alırdın di miAtiker markasini hic svmiyorum isterse en iyi urunu yapain ismi hoşuma gitmiyor
Konu gözümden nasıl kaçmış ilginç
Skyactive e lpg takanların sayısı 10 u geçmiştir.
Ve benim bildiklerimin hepsi lovato takmış. Kitin sıkıntıları; performansta düşüş,zengin fakir karışımı ayarlayamaması ve arıza lambası yakması.
Eğer fiyatlarda düşüş olursa sıvı sistem taktırırım, arıza lambasına katlanamam daha