Tam olarak düz çizgi yok maalesef. Emeklerine sağlık, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 15953
Yanlız dün gece yağmurda performansı çok kötüydü, açık olup olmadığı belli olmuyordu. Far ayarı yaptırmadım henüz.
Far ayari hic hosuma gitmedi ayarlattikda ama olmadi.
Farin ust kismindaki vida fari asagi yukari ayarliyor
Alt kisimdaki vidada mercegi 360 ceviriyor
İlk ayar
Ekli dosyayı görüntüle 16055
Sag fari ayarladim biraz
Ekli dosyayı görüntüle 16056
Yarin zaman bulursam metre ile yapilan bi kalibrasyon sekli vardi onu yapmaya calisiyim.
benim aracı kaale bile almamışlar abi1999 Mazda Protege LED Lights | Super Bright LEDs
Harika bir site keşfettim, aracınızın tüm ışıklandırmasına hangi led uyumlu. Videolu ve açıklamalı, tüm Mazda severlerin araçları mevcut
Not: link benim GT de. Siz arama motorundan aracınızı seçersiniz.
Yapma yaaa şikayet kutusu varsa döşe....benim aracı kaale bile almamışlar abi
abi bırakın nexon menon takın sarı ampulleri yola devam yalnız ileriki zamanlarda mercek takıcam kendime düşüncem varGece otoyolda çektim, benim xenon ampullerin hali, karşıdan gelenler için tam bir aydınlanma benim için sorun değil ama böyle olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 16246
1999 Mazda Protege LED Lights | Super Bright LEDs
Harika bir site keşfettim, aracınızın tüm ışıklandırmasına hangi led uyumlu. Videolu ve açıklamalı, tüm Mazda severlerin araçları mevcut
Not: link benim GT de. Siz arama motorundan aracınızı seçersiniz.
Gece otoyolda çektim, benim xenon ampullerin hali, karşıdan gelenler için tam bir aydınlanma benim için sorun değil ama böyle olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 16246
Benim için sorun yok, fakat karşıdan gelenlere tam bir işkence... Hatta, önümde gidenlere de...Abi tavşan avına mı çıktın
Benim için sorun yok, fakat karşıdan gelenlere tam bir işkence... Hatta, önümde gidenlere de...
Abi mercek yok mu araçta neden bu kadar dağıtıyor?
Mercek yok maalesef, olaydı iyiydi.
Abi bir önce ki 626'larda vardı diye hatırlıyorum Hatta benim eski yeşilde bile vardı...
Ekli dosyayı görüntüle 16263
Sanmıyorum, öyle olsa xenon'lar geçerdi.Ledler muayeneden gecermi?