kadir
Kıdemli Üye
ona gore ledin arka kismindan disari bi hortum vs ile disar tasinacak hava far icinde bi sikinti olmamis olur.Kapak varsa o iş yaş. Kapakta işlem yapılsa far içine toz girecek bu sefer.
ona gore ledin arka kismindan disari bi hortum vs ile disar tasinacak hava far icinde bi sikinti olmamis olur.Kapak varsa o iş yaş. Kapakta işlem yapılsa far içine toz girecek bu sefer.
Hem hava girişi, hem çıkışı lazım. Bir boruyla olacak iş de değil o.ona gore ledin arka kismindan disari bi hortum vs ile disar tasinacak hava far icinde bi sikinti olmamis olur.
zaten ikitane orjinalde giris var resimde belli oluyor buyuk ihtimal alt kisimlardada vardir.Hem hava girişi, hem çıkışı lazım. Bir boruyla olacak iş de değil o.
Soğutucu pervaneli mi yoksa alüminyum mu ? Bizim araçlara H7 de olur mu üstad ?Inwells Yeni Nesil H4 Led Xenon Inw036008 6500 K Fiyatı
hepsiburada dan Inwells diye aldım bu geldi
Teşekkür ederim kardeşim.Arkadaşım 2015 Jetta' sına taktı soğutucu motorlar arıza çok yapıyormuş. Şimdi tekrar sipariş verdi alüminyum olarak.soğutucu fan var arkasında, h4 oluyor bizimkiler uzun ve kısa tek ampulde.
Gündüz bile harika ışık veriyor, gece taşın arkasını bile aydınlatır.bende çok sağlam olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama aldık bakalım hayırlısı.
Sana zahmet olacak ama, düz duvar önünde fotoğraflama yaparsan çizgi olup olmadığını daha net anlamış oluruz, bu haliyle sanki dağıtıyor gibi geldi bana... Karşıdan gelenin rahatsız olmaması için ışığın çizgi şeklinde kesilmesi gerekiyor.