MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Çok iyi etmişin abi. Led sonrası ne halojen ne xenon zevk veriyor bana.Uzun kısa inwells marka led aldım bende, vakit olursa akşam takarık
Çok iyi etmişin abi. Led sonrası ne halojen ne xenon zevk veriyor bana.Uzun kısa inwells marka led aldım bende, vakit olursa akşam takarık
Çok iyi etmişin abi. Led sonrası ne halojen ne xenon zevk veriyor bana.
Sisde demistim lutfen atlamayalim.Baştan kısa xenon, uzun led olur diye planladım ama sonrasında burada ki yorumlar ve Kadirin hiç düşünme uzun-kısa led demesinden sonra bu kararı aldım.
canlı canlı görmek istiyorum.Bu da benim ledler;
Park alanı biraz meyilli olduğu için alçak kaldı şimşek etkisi güzel beğendim ben
canlı canlı görmek istiyorum.
E5 dolu olur teme cikalim ;dDeneme yapalım bu gece
Sislerde beyaz led kullanımı görüşü azaltmıyor mu?
Kaac kere sis gorumkiSislerde beyaz led kullanımı görüşü azaltmıyor mu?
Sisim sekil onumden cekilMaksat görüş değil aslında, görüntü
Maksat görüş değil aslında, görüntü
Sisim sekil onumden cekil
Aslindan uzunlarala beraber calissa fena olmaz dimi ?
Ledleri sapkali olanlari var onlari deniyebilirsin sari yesil pembe gibi sapkalarini gormustum.O zaman başka
Ben sislerden şikayetçiyim, en güzel gösteren hangisi ise onu takmayı planlıyorum. Hatta garanti işi bittiğinde mercekli xenon projesi yapmayı bile düşünüyorum
Taamam yapmiyomKuşcular yapıyor onun
Sisli havada uzunlar görüşünü engeller Kadir.Kaac kere sis gorumki
Sisli havada uzunlar 4lu en sagdan tintin
Bak sis tecrubem bilene yokSisli havada uzunlar görüşünü engeller Kadir.
Sia yoğun su tanecikli yapıda olduğundan sen uzunları açınca çoğu geri yansıyacak ve kendi görüşünü kısıtlayacak. Ama aşağıdan açılan ışık çok daha ileriyi aydınlatıp senin gözüne yansıyan ışığın az olmasını sağlar. Sis ortamında aşağıdaki yere paralel ışık da zaten çok uzun mesafe gidemeyeceği için karşıdakine zarar vermiyor. Şu taneciklerinden saptıpı için de aydınlatma sağlanıyor.
Resmi gorunce aklima geldi sislere led aldiydim hala duruyorAliexpressten 19 Mayısta verdiğim sipariş geldi. Oslamp H11 G9 serisi 80w 9600 lümen.
Maliyeti 26.51 $ indirime girdiğinde aldım şu andaki fiyatı 35 $
En kısa zamanda uygulayıp foto ve video atarım.
Resmi gorunce aklima geldi sislere led aldiydim hala duruyor
Hayirli olsun ama bi tavsiyede bulinimmi
Mevcut farlar ile bi duvara yanas mercek cizgisini isaretle duvara
Ledleri takinca ayni duvar ayni hiza ile mercek cizgilerine bak bi.