Halojenlerde çok yüksek sıcaklığa ulaşır yanan bi h4 elinle dokunamazsın...Leddeki soğutma sisteminin nedeni ledin ömrünü uzun tutmak asıl soru şu ya o fanlar bozulursa? birde motor iç sıcaklığındaki havayı emiş yapacağından soğutma ne derece iş yapacak led takma konusunda istekliyim ama işin teknik boyutlarına girince ömür olarak uzun gitmeden arızaya düşecek gibi bir his var içimde...O yüzden mutlu ya kalite güç olarak farklı ürün seçenekleri varmı diye sordum...Soğutmaya ihtiyac duyan malzemenin sıcağa dayanamadığı ortada en ufak değişkende puf olmasın...Herşeye rağmen almak istiyorum oda ayrı bi olay...Fan falan soğutma vs şeyler var demekki sistemde bir ısınma söz konusu ısınma olan şeyin ömrüde çok olmaz diye düşündüm bir an kullanıp tecrübe etmeden anlaşılamaz gibi
Ürünü aydınlatma sellektör F/P olarak değerlendirdiğimizde kesinlikle satın alınası bir ürün....BMW lazer far gibi mubarek...çok kısa sürede arızaya düşerse o sıkıntı işte....Garantiye girer mi girmez mi bilinmez...Diğer alternatif markalarda olmalı piyasada bi niken furyası almış başını gidiyor....Xenon un çin olanı ilk çıktığında kalın balastlar vardı arıza ışığı problemi vardı...Piyasa baktı bu işte para var ince balastlı arıza ışığı yaktırmayan yeni gelişmiş ürünlerle rekabet başladı kaliteli ürünlerde sektörde yer aldı...Niken bu işin öncüsü gibi görünüyor ucuz etin yahnisi şuan...Xenon da olduğu gibi nikenin satışlarını kendi tarafına cekip müşteriye daha güçlü led ışık fansız soğutma gibi vs insanları cezbeden sunumlarla yeni markalarda çıkabilir...Led teknolojisi ilk başından bugüne dek çok yol aldı şuanki durumda insanın aklını kurcalayan ısınmaya bağlı arızaya düşmesi...Alınan ürün oem japon bir parca değil sonucta ondan uzun yıllar sorunsuzluk beklemek yanlış olur...
Moderatörün son düzenlenenleri: