Güle güle kullan Kadir'im, videolar için de teşekürler
h11 lerde yolda idi ama irzina gectiler bakalim ne olacak.Hayırlı olsun Kadir, artık selektör atmak zevk olacak. Kısaların halojen mi? Kısalarda da lede geçmeni tavsiye ederim. Bixenon gibi oluyor tepki süresi.
Kadir; çok güzel olmuş, kazasız belasız günlerde kırpıştırmak nasip olsun.
Kadir bende istiyorum watt farkı bariz ortada
Mükemmel ötesi diyorlar ya ondan olsa gerekgüle güle kullan
Güle güle kullan Kadir'im, videolar için de teşekürler
o sikinti iste uzun kisada piyasa malinda memnun olan yok.Banada H4 lazım kado. Hayırlı olsun
klasik ampul 500 saat ~Çok güzel olmuş. Merak etme kısalar da gelir yakında. Ledler konusunda en büyük çekincem ömrü. Ömrü konusunda bilgi var mı?
insallah abi nisanda muayene var sonrasinda duruma gore sislerede alimÇok güzel olmuş. İnşallah ömürleri uzun olur.
ben cok bakindim sislere mercek ama fiyat pahali cikiyordu caydim.Sislere mercek artı bu ledlerden proje yapasım var ama alidayıdan sipariş verip beklemek istemiyorum
6500kKadir kisalar nasıl özellikle yağmurlu havalarda görüş nasıl görmek lazım bende Zenon vardı yağmurda önümü göremezdim.isik rengi beyazmi
karsima alip bakmadim abiGüle güle kullan Kadir. Parkların bile maşallahı var. Karşıdan gelenlerin gözünü alıyor mu acaba?
karsima alip bakmadim abi
Kardeş sen de hep evin balkonundan çekmişin. İnsan duvar karşısına çeker, ne bileyim karşıdan gelirken video çektirir falan, ya da yolda giderken akşam performansını çek.
Xenondan daha iyi performansı olacağına eminim bunun da. Yağmurda, karda, sisde en iyi görüşü sağlayacağına da eminim.
arac kamerasinida koyabilirim ama kota dusmani 5 dk si 500mb evde net olmayinca sikinti oluyor
duvar dedinde sanirim benim sag far biraz asagida yada sol yukarda mercek cizgiler bir birini sifirlamiyor soldaki yukarda kaliyor dogal olarak sagdakide asagida kaliyor halojende tam belli olmuyordu ama bunda tam beli oluyo
bunun tam olarak dogrusu nedir?