Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,281
60 bin km ,benim için iki değişim zamanı
Sende mi nokiancısın abi
60 bin km ,benim için iki değişim zamanı
EcoContact6 fabrikasyon diş derinliği hakkında bilginiz var mı? Ben PremiumContact6 alırken bakmıştım ve daha düşük bir değerdi ama net hatırlamıyorum. Premium 8 mm Eco 6 mm olabilir.En iyi etiket değerleri Nokian'da.
Sonrasında Continental ve Michelin'da.
Ben Nokian alırdım ama forumda yazlık Nokian'lara karşı ön yargı oluştu, ikinci seçeneğim Michelin Energy Saver, üçüncü seçeneğim de Conti Ecocontact6
6 ya da 6,5mm olmalıEcoContact6 fabrikasyon diş derinliği hakkında bilginiz var mı? Ben PremiumContact6 alırken bakmıştım ve daha düşük bir değerdi ama net hatırlamıyorum. Premium 8 mm Eco 6 mm olabilir.
Teşekkürler müdürümŞimdi nokiançılar gelir 20 kilometre sonra görelim o lastiği derler ama takma kafana huniden başka bişey, güle güle kullan.
Good year aldım Ocak ayında.Xiaomi al
Niye ne kullanıyorsun abi60 bin km ,benim için iki değişim zamanı
Good year aldım Ocak ayında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye ne kullanıyorsun abi
Raf ömrü bile o kadar değildir yahu.Bizim şirkette bi arkadaş 10 yıldır aynı lastikleri kullandığını söyledi Para yok nasıl değişeyim diyor maalesef haklılık tarafı var.
Abi ben 3 yılda 60 binden fazla yaptığım için aynı sürede değiştiriyoruz demek kiMarka önemi yok benim için lastik ömrü ortalama 2.5 3 yıl sonrası en kısa sürede değişim. Şu an balkonda bekleyen 3 yıllık nokianlar paketlenip bizim arkadaşa verilecek. Kışlıklar bu sene sonrası 4. yılına girecek onları da önümüzdeki sene değiştiririm.
Bizim şirkette bi arkadaş 10 yıldır aynı lastikleri kullandığını söyledi Para yok nasıl değişeyim diyor maalesef haklılık tarafı var.
Ben 2019 kasımda almıştım aracımı(2012 Dizel BL) ve üzerinde fabrikasyon Toyo J48'ler vardı. Antalya'dan Adana'ya nasıl geldim bir bilseniz.
Hayırlı olsun benim lastikler de 4.yilinda degisim zamani geldi continentalle hankook ayni fiyatlarda continentali tercih etmemenin sebebi var mi?Sabah Levent Maslak gidiş sonrası Göztepe ye dönüş , kahvaltı ve tekrar Bostancı da ki işleri hallettikten sonra hadi lastik işi de aradan çıksın dedim.
Hankook Ventus Prime 4 ve Michelin arasında kaldım,
Hankook lara adet fiyatı 1000 TL , Michelin lere adet fiyatı 1250 Tl dedi. Aradaki farka değer mi değmez mi diye düşünürken zaten 3 yaz sonrası bunlarda değişecek 250x4 = 1000 tl yakıt alırım dedim.
Nokian Wethproof neden almadım derseniz ; Önceki ve benim de kullandığım seride yanak ve sırt kısmında kılcal çatlaklar nedeni ile pek çok şikayet oluşmuştu. Benim lastiklerde çok göze batacak kadar olmasa da çok az miktarda son dönem bu çatlakları tek tük gördüm.
Wethproof serisinde ise lastik iç kısımda biraz daha derin çatlamalar şikayetleri oluşmuş ki sökülmeden hiç bir şekilde görünmeyen bu çatlamaların ciddi sorun olabileceğine karar verip son tercihimi Hankook olarak yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 61478Ekli dosyayı görüntüle 61479
Nokian Wethproof neden almadım derseniz
Hayırlı olsunSabah Levent Maslak gidiş sonrası Göztepe ye dönüş , kahvaltı ve tekrar Bostancı da ki işleri hallettikten sonra hadi lastik işi de aradan çıksın dedim.
Hankook Ventus Prime 4 ve Michelin arasında kaldım,
Hankook lara adet fiyatı 1000 TL , Michelin lere adet fiyatı 1250 Tl dedi. Aradaki farka değer mi değmez mi diye düşünürken zaten 3 yaz sonrası bunlarda değişecek 250x4 = 1000 tl yakıt alırım dedim.
Nokian Wethproof neden almadım derseniz ; Önceki ve benim de kullandığım seride yanak ve sırt kısmında kılcal çatlaklar nedeni ile pek çok şikayet oluşmuştu. Benim lastiklerde çok göze batacak kadar olmasa da çok az miktarda son dönem bu çatlakları tek tük gördüm.
Wethproof serisinde ise lastik iç kısımda biraz daha derin çatlamalar şikayetleri oluşmuş ki sökülmeden hiç bir şekilde görünmeyen bu çatlamaların ciddi sorun olabileceğine karar verip son tercihimi Hankook olarak yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 61478Ekli dosyayı görüntüle 61479
Gerçekden nokta atışı tespit çok değil bir iki gün önce bunu düşünüyordum şöyle ki ;İşte hep bu yüzden araba almadan önce kaydolun foruma diyoruz