Falken Ziex ZE310 Ecorun 205/55R16 91V
Kararı verdim. Hafta sonu taktırırım muhtemelen. 850 TL fiyat aldım lastikçi abiden
Yanlış yere koydun süpermen
Sen doğru anlaYanlış yere koydun süpermen
Süpermen uçmadan, mesajları ilgili yere taşıdım.Yanlış yere koydun süpermen
Hepsiburada bugun 650 den satmis su anda 2022 uretim 745 2021 uretim 682 liraFalken Ziex ZE310 Ecorun 205/55R16 91V
Kararı verdim. Hafta sonu taktırırım muhtemelen. 850 TL fiyat aldım lastikçi abiden
Bu tarz şeyleri internetten almak istemiyorum görerek almak istiyorum. Ağır malzeme iadesi de zor olur. Ama kazık yiyoruz orası da kesin.Hepsiburada bugun 650 den satmis su anda 2022 uretim 745 2021 uretim 682 lira
Ben de bizim ulkemizin esnafiyla yuzyuze muhatap olmaktansa lastikleri tek tek sırtımda taşıyıp iade etmeye razıyım bir kere en büyük lastikcimizden tek lastik almak zorunda kaldım lastiklerden biri yarilmisti 4-5 yillik lastik takmış sonradan fark ettim ama iş işten gecti tabiiBu tarz şeyleri internetten almak istemiyorum görerek almak istiyorum. Ağır malzeme iadesi de zor olur. Ama kazık yiyoruz orası da kesin.
Anlıyorum ama lastikleri kargo ile gönderen de aynı esnaf yani hiç bir farkı yok. Biraz dikkatli olmak gerekiyor sanırım lastikleri takarken çünkü sökme takma için her halükarda muhattap olunacak o esnafla. Bana kalsa ben aracı sanayiye götürmem her şeyi kendim hallederimBen de bizim ulkemizin esnafiyla yuzyuze muhatap olmaktansa lastikleri tek tek sırtımda taşıyıp iade etmeye razıyım bir kere en büyük lastikcimizden tek lastik almak zorunda kaldım lastiklerden biri yarilmisti 4-5 yillik lastik takmış sonradan fark ettim ama iş işten gecti tabii
Oyle aynı esnaf ama iade etmek kargo şubesine götürmek kadar kolay klasik: :Bundan bir şey olmaz abi!" Muhabbeti olmuyor. Bugune kadar internetten söylenen neyse o geldi( cogu zaman daha yeni talihlisi) 4 lastikte 800 lira civarı bir fark az değil diye söyledim saygı duymak lazım tabii hayirli olsun diyelim.Anlıyorum ama lastikleri kargo ile gönderen de aynı esnaf yani hiç bir farkı yok. Biraz dikkatli olmak gerekiyor sanırım lastikleri takarken çünkü sökme takma için her halükarda muhattap olunacak o esnafla. Bana kalsa ben aracı sanayiye götürmem her şeyi kendim hallederim
Oyle aynı esnaf ama iade etmek kargo şubesine götürmek kadar kolay klasik: :Bundan bir şey olmaz abi!" Muhabbeti olmuyor. Bugune kadar internetten söylenen neyse o geldi( cogu zaman daha yeni talihlisi) 4 lastikte 800 lira civarı bir fark az değil diye söyledim saygı duymak lazım tabii hayirli olsun diy2
Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Falkenleri taktırdım, kısa bir sürüş yaptım. Şuan da her şey mükemmel görünüyor ve inanılmaz ses farketti
Falkenleri taktırdım, kısa bir sürüş yaptım. Şuan da her şey mükemmel görünüyor ve inanılmaz ses farketti
Turanza 60 bin km'yi buldu, 1 ay sonra değiştireyim ben de.