ÖzgürSeyyar
Katılımcı
Bülent hocam dün mümkün olmadı resim çekmek, kusura bakma.
Estağfurullah ne kusuru..
Çok teşekkürlerEstağfurullah ne kusuru..
Çok şık olmuş, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Fıstık gibi olmuş. Kazasız belasız nazarsız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Hocam ben de PremiumContact6 kullandım evet 3 kanallı ama kenarlarda oldukça geniş tahliye havuzları olduğu için dezavantaj oluşturmuyor. Oldukça sağlam ve yol tutuşu mükemmeldi ama ben BL kasada kullandığım için konfor dezavantajı oluşturuyordu. Zaten sert karakterdeki süspansiyon sistemini daha da agresifleştiriyordu. O yüzden arkadaşıma sattım o 2016 Corolla'da gayet memnun bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ben o lastiğin yerine Falken Ziex serisi aldım ve gayet memnun kaldım ama o lastikleri de eskitemeden 17' janta geçtiğim için Hankook Ventus Prime 4 aldım. Daha çok olmadı ama şimdilik ses seviyesi, yol tutuşu ve ıslak zemin hakimiyeti konusunda oldukça memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hankook Ventus Prime 4'ü de seçeneklerinizin arasına katmanızı tavsiye ederim
maşallah subanallah çok yakışmış
Ben 215/50/17 ebatlarında konfor anlamında oldukça memnunum. Tavsiye ederim.hocam mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın . ben mazda 6 1.nesil kullanıyorum ve lastiğin konforlu olmasını istiyorum . konfor anlamında da tavsiye ediyormusunuz ?
Teşekkürler hocamBen 215/50/17 ebatlarında konfor anlamında oldukça memnunum. Tavsiye ederim.
Geçmiş olsun, Allah kaza bela vermesin abi. Lastikleri çift değiştirmekle iyi yapmışsın.Eğilip altına bir baktık lastik balon yapmış. Şok oldum.
Diğer lastikler daha 1 yıllıktı ama usta önerince 2 tane alayım dedim. O değil de hala sinirim bozuk millet 10 yıl kullanıyor bir lastiği benim başıma gelene bakGeçmiş olsun, Allah kaza bela vermesin abi. Lastikleri çift değiştirmekle iyi yapmışsın.
Peki komşunuzun bahsettiği montaj sırasında yapılan hata ile ilgili bir şey yapma fikri var mı?Diğer lastikler daha 1 yıllıktı ama usta önerince 2 tane alayım dedim. O değil de hala sinirim bozuk millet 10 yıl kullanıyor bir lastiği benim başıma gelene bak
Yok hocam. Bir gün Bayrampaşa tarafındayken bir lastikçi görüp taktirmistim yeni jant aldığımda. Dolayısıyla beylikduzunden kalkıp oraya gitsem bile adam suçunu kabul etmez..Peki komşunuzun bahsettiği montaj sırasında yapılan hata ile ilgili bir şey yapma fikri var mı?
Şansını dene bence...Yok hocam. Bir gün Bayrampaşa tarafındayken bir lastikçi görüp taktirmistim yeni jant aldığımda. Dolayısıyla beylikduzunden kalkıp oraya gitsem bile adam suçunu kabul etmez..
Şansını dene bence...
Bu Fotoğraf ve fiş/fatura ile tüketici hakem heyetine müracaat et derim.
Jantları değiştirdiğim yerden fiş/fatura almadım..Şansını dene bence...
Bu Fotoğraf ve fiş/fatura ile tüketici hakem heyetine müracaat et derim.
Lastiği taktırdığım yer ilk aldığım yer değil hocam. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Lastiği geçen yıl 5. ay civarı aldım. Sonra, bu yıl Şubat-Mart ayı civarı Mazda Merser'den 4 tane alaşım jant aldım. Jantı arkadaşım teslim aldığı için Merser'in yönlendirdiği lastikçide değişim yapılamadı. Lastiğin durumunu gören komşum lastik eksperi olarak çalışıyor, hiç uğraşma garanti kapsamına sokamazsın bu lastiği dedi. 200 lira az para vereceğim diye merdiven altı diye tabir edebileceğimiz sıradan bir lastikçide iş yaptırmanın sonucu işte bu olay.. Bu arada 200 lira az para da vermedim, taktırdığım yer sibop hariç fiyat vermiş, lastikleri taktıktan sonra sibop süprizi yaptı sağolsunLastik konusunda süreç çok uzar. Lastik distribütörüne konuyu güzelce anlatan ve görsellerle desteklenen mail çok daha faydalı olabilir.
Sadakallahülaziyzmmm...Jantları değiştirdiğim yerden fiş/fatura almadım..
Lastiği taktırdığım yer ilk aldığım yer değil hocam. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Lastiği geçen yıl 5. ay civarı aldım. Sonra, bu yıl Şubat-Mart ayı civarı Mazda Merser'den 4 tane alaşım jant aldım. Jantı arkadaşım teslim aldığı için Merser'in yönlendirdiği lastikçide değişim yapılamadı. Lastiğin durumunu gören komşum lastik eksperi olarak çalışıyor, hiç uğraşma garanti kapsamına sokamazsın bu lastiği dedi. 200 lira az para vereceğim diye merdiven altı diye tabir edebileceğimiz sıradan bir lastikçide iş yaptırmanın sonucu işte bu olay.. Bu arada 200 lira az para da vermedim, taktırdığım yer sibop hariç fiyat vermiş, lastikleri taktıktan sonra sibop süprizi yaptı sağolsun
Bu jantlar için link var mı?Ekli dosyayı görüntüle 64008
An itibariyle siparişimi verdim. 4 adet jant 6800TL 4 adet jant göbeği 421 TL. Tutarın yarısını havale ettim Merser'e. Kalanı jant gelince.
Bu jantlar için link var mı?
17 sanmıştım, bu arada fiyat hala uygun benceMazda Sahipleri Bölümü – Aksesuarlar | Mazda [Country Code]
Mazda'nız hakkında bilgi almak mı istiyorsunuz? SSS bölümünden takip etmesi kolay video eğitimlerine ve Mazda Kullanım kılavuzlarına kadar her şeyi buradan indirebilirsiniz. Hepsi bir arada.www.mazda.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 67191
10bin olmuş..
Mesaj otomatik birleştirildi: